Buraya Reklam Verebilirsiniz

Selülit için masaj yağı ve içeceği


Arkadaşlar yaz geldi. Plajlarda cıvıl cıvıl. Bikinilerin altından görünen selülitli bölgelerinden çekinen bayanlar için bir kaç tavsiyem var...
Bu tarif Ahmet Maranki den...

Selülit için masaj yağı:

• Biberiye yağı
• Kekik yağı
• badem yağı
• buğday yağı

Uygulama: Eşit miktarda Biberiye ve kekik yağını ve bu yağların yakıcı etkisini hafifletmek için az miktarda buğday ve badem yağını karıştırdıktan sonra Akşam yatmadan önce selülitli bölgelere aşağıdan yukarı doğru masaj yapın ve streç filmle sarın. Sabah kalktığınızda açın.

Bu uygulamayı en az 7 gün yapın.

Bir tarifte Ebru Şallıdan .Bu Bu tarifi 5 gün yaptığınızda harika etkiyi görüyormuşsunuz.Yalnız bu bir yağ değil sebzeleri karıştırılarak yapılan bir içecek.

İşte Ebru Şallı’nın mucize iksiri

3 Kabak

2 Enginar

1 Avuç Brokoli

1 Avuç Maydanoz

1 Orta boy soğan

Yarım limon suyu

Hazırlanışı: Sebzeleri az su ile haşlayın. Ardından bu su ile beraber sebzeleri blendırdan geçirin. Üstüne limon suyunu da ilave edip tekrar blendırda karıştırın.

Bu içeceği soğuk ya da sıcak olarak içebilirsiniz. İçine başka hiç bir şey katmayın. Her gün sabah 1 bardak için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.