Buraya Reklam Verebilirsiniz

Orgazmın püf noktaları nelerdir?

Orgazm cinsel yaşamın zirvesidir. Cinsellik ise hayata lezzet katan en önemli ayrıntıdır.

Orgazmı en coşkulu bir şekilde yaşayabilmek için çok farklı arayış içine girer çiftler. Aslında orgazmın coşku dolu tadını alabilmek için elbette çok farklı yöntemler bulunmakta. Orgazm ile ilgili en etkili olan yöntemi seks pozisyonlarında gizlidir.

Genelde kadınların tercih ettiği pozisyonlar kadınların üstte olduğu pozisyonlardır. Çünkü bu pozisyonlar güvenli pozisyonlardır. Kendi orgazmlarını ayarlayabilirler. Genel olarak alırsak kadınlar kendilerinin üstte olduğu pozisyonlarda daha çok keyif alıyor diyebiliriz. Diğer pozisyonlarda da kadınlar eşleriyle konuşarak onları yönlendirebilirlerse yine orgazma ulaşmak kolay olacaktır. Kadınların üstte olduğu pozisyonun avantajı klitoristin erkeğin bedenine sıkça temas etmesidir. Eğer vajinaya arkadan bir giriş söz konusu ise klitoristin uyarılması için el yardımı gereklidir. Kadının bacaklarını ayırdığı klasik pozisyonda da klitorist erkeğe temas edeceğinden orgazm daha kolay olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.