Buraya Reklam Verebilirsiniz

Sütyen kullanmalı mıyım?

Hangi yaşta olursa olsun sütyen kullanmak ya da kullanmamak tamamen kişisel tercih meselesidir. Göğüsleriniz gelişmeye başladı ve siz sütyen giymek istiyorsunuz. O zaman annenizden,  kendinize yakın hissettiğiniz sizden büyük her hangi bir bayan akrabanızdan ya da kız arkadaşınızdan bu konu ile ilgili yardım isteyebilirsiniz.

Bazı genç kızlar, daha göğüsleri yeni yeni çıkmaya başladığı dönemlerde, sütyen kullanma talimlerine başlar.  Göğüs uçlarının belirginleşmeye başladığı dönemlerde sütyen kullanmak göğüs uçlarınızı örtbas etmek konusunda en büyük yardımcınız olacaktır.

Göğüslerinizin büyüklüğüne göre daha sütyen kullanmaya başlamadan önce yüzmede ve jimnastik yaparken kullanabileceğiniz sporcu sütyenleri olarak tabir edilen büstiyerleri de kullanabilirisiniz.

Farklı şekil ve ölçülere sahip sütyenler göğüslerinizi olduğundan büyük gösterebileceği gibi daha küçük de gösterebilir. Hangisini kullanacağınız sizin tercihinize kalmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.