Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Alan Görmek

Rüyada bir uçak alanında uçak beklediğinizi görmek, uzak bir yerden bir yolcunuzun geleceğine veya bir haber alacağınıza işarettir. Bir yorumcuya göre alan, yürekle de tabir edilir. Bir alanın boş olması, kedersiz ve sıkıntısız bir insan olduğunuza; alanın uçaklarla dolu olması ise, sıkıntılı ve panik yapan bir yapıya sahip olduğunuzla yorumlanır.


Rüyada boş alan, henüz ortaya çıkmamış bir işe delalet eder. Rüyada gördüğünüz bu boş alan toz toprak içindeyse, işi kazanmak için çok uğraş gösterceğinizi ama sonunda başarılı olamayacağınızla yorumlanır. fakat alan yeşillikse, her şey düşündüğünüzden çok daha basit ve çok daha iyi olacaktır.


Rüyada kendini yeşil bir alanda gören bir genç kız ise, genç kızın kısmeti çıkar. Aynı rüyayı gören bekar erkek önemli ve adı duyulmuş bir aileye damat gider.

Tozlu alan, sıkıntı; yeşillik alan ise, murada ermeyi işaret eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.