Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Akın Görmek

(Ayrıca Bakınız; Ordu ve Savaş maddeleri.)


Rüyada bir yere akın ettiğini görmek, insanlarla bazı kavgalara tutuşacağınız manasına gelir.

Rüyada akın etmek aynı zamanda, başarının haberidir. İnsanlarla bazı kavgalara tutuşacaksınız; fakat siz kazanacaksınız demektir.

Rüyada akın görmek, toplumsal önemli olaylara işaret edebilir. Kişinin hiç aklına gelmeyecek olaylara tanıklık edeceğine işaret eder. Rüyasında akın eden insan sorunlarının üstüne gider ve onları çözmek için uğraşır.

Rüyada büyük bir birlik olarak ordu görmek, bozgunluğun önlenmesine; orduda bulunmak düşman tarafından yapılacak bir taarruza işarettir. Sıkıntıların aşabilmek için desteğe ve güvene ihtiyacınız var demektir.

Aile içinde birtakım sorunların yaşanacağına işarettir. Sorunların üstesinden gelebilmek için desteğe ve güce ihtiyacınız var.

Düşman ordusunun akını halledilemeyecek sorundur. Ama kendi tarafının ordusunu gören insanın sorunları hemen çözülür. Üniformalı asker gören kişi de büyük başarıdır.

Ordu, büyüklük, kudret ve kuvvetle yorumlanır. Rüyasında bir orduda rütbeli ve rütbesiz askerlik yaptığını görmek, tüccarsa ticaretinde, memur veya isçi ise yaptığı işlerde çok başarılı olacağına delalet eder.
Rüyada Şam, Irak veya Yemen tarafından ordunun akın ettiğini görmek ihtilafli söz söylemeye, bir şeyin bereketini gidermeye işarettir. Rüyada ordu görmek korkuya işarettir.

Bu, aile içinde birtakım sorunların yaşanacağına işarettir. Sorunların üstesinden gelebilmek için desteğe ve güvene ihtiyacınız var. Çok uğraşacak fakat sorunu çözeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.