Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Ağaç Tas Görmek

Rüyada görülen ağaç tas, dünyalığa ve yolculukla elde edilecek mala işaret eder. Çanaklar ve taslar her nasıl olursa olsun, insanın geçimi için tedbir almaya delalet eder. 


Rüyada çanak veya parmaklarını yaladığını gören kimsenin rızkının tükenmesine ve ecelinin yaklaşmasına delalet eder. Bir kimse rüyada birçok insanın büyük bir çanak veya büyük bir kap etrafında toplandıklarını görür ise, o kimseler kır ve köy halkından iseler, o kaplar onların tarla ve arazilerine, eğer muharip kişi iseler, onların harpte düşmana münafıklıkla idare etmelerine ve yemeğin aslı ve miktari nispetince harp meydanında ellerin mücadele ile tahrik etmelerine delalet eder. Rüyada çanak etrafında toplananlar eğer alim iseler ve çanaktaki yemek de tatlı ise, onların ilim için toplanmalarına delalet eder. Eğer onlar fasik ve günahkar kimseler ise ve yemekte balık ve kokmuş et olursa, onların zina yapan bir kadın yanında zina yapmak için toplanmalarına delalet eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.