Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Ağaç Takunya Görmek

Rüyasında ağaçtan yapılmış takunya görmek, fakirliğe ve maddi sıkıntıya işarettir. Rüyada yeni takunya giydiğini görenin hizmetçileri, ev işlerindeki yardımcısıyla ile arasında kavga ve ayrılık olur. Yeni takunya, işinde yardımcı olan kimseyle tartışma anlamına gelir. Rüyasında takunyasının yandığını gören, hizmetçisinin ölümü ile karşılaşır. Rüyasında ayağına demirden bir takunya giydiğini gören, hizmetçilerine söz geçirir. Rüyada takunya, hizmetçiye işaret eder.


Ebu Sait El Vaize göre; ağaçtan yapılmış takunya, kötü bir kadınla yorumlanır. Rüyada bir takunyası olduğunu ve takunyasını giydiğini gören, fesat, içten pazarlıklı ve kötülük getirecek bir kadın veya erkekle evlilik yaşar. Rüyada eğer takunya görüp de ayağına giymez ise, bu kişinin yaşayacağı pişmanlıktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.