Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Açlık Görmek


Rüyada aç bir insan görmek, kişinin rızkının bol, bereketinin çok olacağına işaret eder. Rüyada aç bir kişiyi doyurduğunu görmek, kişinin beklemediği bir anda, beklemediği bir yerden büyük bir fayda göreceğine delalet eder. Rüyada aç bir insanı sofrasına alıp onunla yemek yediğini görmek, uzak bir yerlerden hayırlı bir haber alacağına delalet eder.

Rüyasında acıktığını gören kimsenin, hayattan çeşitli istek ve beklentileri var demektir. Fakat kişinin bunlara ulaşması çok zorlu bir süreç olacaktır. Rüyasında çok acıkan ve yemek yiyen, açlığını gideren kişi, zamanla sorunlarının üstesinden gelebilecek, yaşamındaki eksiklikleri toparlayabilecektir. Bekar olanlar için rüyada açlık görmek, aşk hayatında yaşanan hayal kırıklıkları, mutsuzlukları ve karşılıklı ifade etmekle birlikte iyi bir aşk hayatını aramayı da işaret eder. Rüyada ayak üstü açlığını gideren kimse, kısa süreli bir aşk macerasında bulunacak demektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.