Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Acıktığını Görmek

Rüyada karnı acıkarak yemek yemek tövbeyi tutmaya işaret eder. Rüyada sevilen, lezzetli ve hoş bir gıda ile karnı doyurmak ise iyilik yolunda sebat etmeye delalet eder. Rüyada hoşlanmadığı bir gıda ile karnını doyurmak ise tövbe ettikten sonra bunu tutmamaya işarettir. Rüyada karnının aç olduğunu ve yiyecek bir şey bulamadığını görmek, hırsını tatmin edememeye delalet eder. Rüyada acıkmak, uzun emel sahibi olmakla da tabir edilir.


Rüyada acıkmak ve doyuncaya kadar yemek, hastalıktan kurtulmaya, iyileşmeye, berekete ve bolluğa işarettir. Rüyada açlık çekmek, maddi konularda kazanç sağlanacağını, rüya sahibinin eline kısa bir zamanda para geçeceğini belirtir. Rüyada bir çocuğu, dilenciyi veya bir hayvanı doyurmak ise hayırlı bir iş yaparak, dostlar ve manevi kazanç sağlanacağını belirtir.

Büyük makam sahibi ve ileri gelen adamların rüyada acıkmaları, ona tabi, ona bağlı olarak çalışanların müşkül duruma düşeceklerini ve perişan olmalarını işaret eder. Makam sahibi adamların rüyalarında acıkmaları, işçilerinin kötü bir duruma düşeceklerini işaret eder. Alimlerin rüyada acıkmaları, onların ilimle yaptıkları yanlışlıkları işaret eder.

Rüyada acıktığını görmek ve doyana kadar yemek yemek iyiye yorulurken, bir türlü doymamak kötüye yorulur, rüya sahibi hasta ise hastalığının uzayacağına işarete eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.