Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Acente Görmek

Rüyada görülen her çeşit acente, yaşadığınız hayatta ufak tefek değişiklikler olacağına delalet eder. Rüyada acente görmek, yaşamınızda sıradan gittiğini düşündüğünüz şeyler hakkında değişikliklere gideceğinizi işarete eder. 


Rüyasında bir vapur veya bir tren acentesinden bilet aldığını veya almak için acenteye gittiğini görmek; yapmak düşüncesinde olduğu bir iş hususunda bazı başvurularda bulunacağına, onlardan olumlu cevaplar alacağına işarettir. Rüyada bilet almak için bir acenteye gitmek, yakın zaman için herhangi bir konuda bir planınız olduğunu söyler. Bilet almaya gitmek, planınızı hayata geçirmek için en yakın zamanda harekete geçeceğinizi işaret eder. Rüyada acenteye bilet almaya gitmek planlarınızı gerçekleştirmede başarılı olacağınızı delalet eder.

Rüyada görülen her çeşit acente, yaşadığınız hayatta ufak tefek değişiklikler yapacağınıza ve bu değişikliklerin sizi eskisinden mutlu edeceğine işaret eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.