Buraya Reklam Verebilirsiniz

Lahana Çorbası Diyeti

1 HAFTADA 5 KİLO ZAYIFLATAN LAHANA ÇORBASI DİYETİ

Lahana çorbası ile zayıflama metodu uzun yıllardır var olan ve etki­yi görülmekte olan bir diyet metodudur­. 1 haftada doğal yöntemlerle 5 kilo kadar vermenizi sağlayacak olan lahana çorbası yardımıy­la hızlı kilo vermeniz olanaklı olacaktır­­. Aç kalmadan insanı tok tutan lahana çorbasıyla zayıflaya­bilirsiniz­. Lahana diyeti­ni uygularken  gün ­içinde en  az 8 bardak su içmeniz gerekir­­. 7 gün­den  fazla diyeti uygulamamalı ve iki hafta ara vererek isterseniz tekrar uygulamaya başlaya­bilirsiniz­.

Malzemelerimiz
* Yarım lahana
* 1 kase kereviz
* 1 kase yeşil biber
* 1 kase dilimlenmiş soğan
* 1 kase dilimlenmiş havuç
* 2 ya da 3 diş rendelenmiş sarımsak
* 4 kase tavuk suyu
* 400 gram domates
* 1 çay kaşığı kadar fesleğen
* Yarım çay kaşığı kadar tuz
* Yarım çay kaşığı kadar pul biber
* Karabiber
* 2 çorba kaşığı zeytinyağı

1 Hafta İçinde 5 Kilo Zayıflatan Lahana Çorbasının Hazırlanışı

* Zeytinyağı tencereye konur. Isındıktan sonra yeşil biber, kereviz, soğan ve havuç eklenir.
* Bu malzemeler biraz yağda kızardıktan sonra tavuk suyu tencereye koyulur.
* Doğranmış domateslerimiz ve lahana da tencereye eklenir.
* Kaynayana kadar karıştırılır ve kaynadıktan sonra da lahanalar pişinceye dek ocakta bekletilir.
* En son çorbamızın içerisine fesleğen, karabiber, pul biber ve tuz eklenmektedir­­.

1 Haftalık Lahana Diyeti Listesi­nin Örneği

Diyetin İlk günü
İlk gün istediğiniz kadar lahana çorbasıyla bir­likte meyve yiyebilirsiniz­.

Diyetin 2. Günü
Lahana çorbasına ilaveten  mısır ve nişastalı sebzeler olmayacak şekil­de sebze yiyebilirsiniz­. Lahana çorbasına ilaveten  diyet salatalar da yiyebilirsiniz­.

Diyetin 3. Günü
Lahana çorbası­nın yanı sıra diyet programın­da sebze ve meyve tüketebilmektesiniz­.

Diyetin 4. Günü
Lahana çorbasıyla yaptığınız diyetin 4­. gününde muz, süt ve yoğurt tüketmeniz gerekir­­. Ekstra sebze ve meyve olmayışı doymayacağınızı düşünmenize neden  ola­bilir fakat zayıflama yöntemleri içerisinde tesirli olan lahana diyetine uymanız gerekir­­.

Diyetin 5. Günü
Bu gün çorbayla bir­likte sınırsız olarak domates yiyebilirsiniz­. Aynı zaman­da balık, tavuk veya hindi eti de tercih edebilirsiniz­.

Diyetin 6. Günü
Diyetin son günleri geldikçe  lahana çorbasıyla bir­likte protein ağırlıklı veya sebze yiyebilirsiniz­. Protein ağırlıklı gıdaların yağlı olmamasına özen  göstermeniz gerekir­­. Sebzeleriyse diyet salata olarak tercih edebilirsiniz­.

Diyetin 7. Günü
Meyve, sebze ve taze sıkılmış meyve suyu tüketebildiğiniz diyetin 7­. gününde son günün keyfi­ni yaşayacaksınız­. Bu arada yaklaşık olarak 4 kilo verdiğinizi de fark edeceksiniz­.

Diyetin 8. Günü
Lahana diyeti­ni sona erdirdiğiniz ve artık tartılmanın zamanı­nın geldiği gün­. Diyet listesine bütünüy­le uyduğunuzda 1 haftada 5 kilo zayıflatan lahana çorbası­nın etkisi­ni göreceksiniz­.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.