Buraya Reklam Verebilirsiniz

KIŞ MAKYAJI

Kış devam ederken, bakımlı bayanlar için Kış Makyajı tüyoları verme zamanı geldi de geçiyor bile değil mi.? NARS‘ın Dünyaca ünlü makyözü Benoit Dumont‘un ipuçlarıyla, makyaj modasını takip etmek artık çok kolay.

Benoit Dumont. Kusursuz bir cildin elle çizilmiş kadar belirginleştirilmiş elmacık kemikleri ile tamamlandığı nude makyaj modasının ise bu yıl da devam edeceğini ekliyor. Siz de yılın trendini bu açıdan yakalamak istiyorsanız, hafif bir fondöteni ya da renkli nemlendiriciyi tüm yüzünüze uygulayın. Hatlarınızı güçlendirip onlara daha keskin bir ifade katacak bir bronzlaştırıcı ya da aydınlatıcı pudra ile elmacık kemiklerinizin tam üzerini hafifçe renklendirebilirsiniz.
Matlık Zamanı
Tüm kış boyunca podyumlarda sıkça göreceğiniz mat ruj modası size daha mı cazip geliyor. Öyleyse nar çiçeğinden mürdüme kadar kırmızının tüm tonlarını dudaklarınıza uygulayabilirsiniz. Benoit, mat rujlar uygulanırken tercih edeceğiniz kırmızı ve mürdüm gibi güçlü renklerin dudaklarınıza çok daha sofistike bir hava katacağını söylüyor. Bahsettiğimiz her iki makyajı tamamlayacak olansa ya Sophie Theallet defilesindeki gibi koyu kahve ya da Marc Jacobs defilesindeki gibi koyu yeşil dumanlı göz makyajı..
Farkı Keşfedin
Eğer enteresan yoğun renkleri bir arada kullanmak istiyor fakat buna her zaman cesaret edemiyorsanız,kız arkadaşınızla toplandığınız sıradan bir gecede elektrik mavisi ya da koyu mor bir göz farını ister yumuşak bej isterseniz de açık mürdüm rujla eşleştirerek sıra dışı makyajın tadını çıkarabilir ve yeni makyajınızla ilgili tepkileri ölçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.