Buraya Reklam Verebilirsiniz

Hint yağı ve kakao yağı ile uzun ve gür kirpikler

Kadınlar için uzun ve gür kirpikler güzellik şartlarından sadece bir tanesi. Gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarmak için uzun ve gür kirpikleriniz olması için, takma kirpikler takmayı, kirpikleri gürleştirici rimelleri sürmeyi denemişseniz ve bu geçici çözümlerden sıkılmışsanız, sizlere son derece basit ve doğal bir yöntemle nasıl daha gür ve uzun kirpiklerinizin olacağını anlatmak istiyoruz.

Hint yağı ve kakao yağı ile yapacağınız karışım ile daha uzun ve gür kirpiklere sahip olabilirsiniz. Ancak maskeyi hazırlarken dikkat etmeniz gereken konulardan biri, maskeyi mutlaka cam kâsede hazırlayın ve metal kaşık yerine tahta ufak bir kaşık kullanın.
Ufak bir cam kâsenin ya da kavanozun içine, bir yemek kaşığı kakao yağı ve bir çay kaşığı Hint yağı koyun ve karıştırın. Ardından bir tencerenin içine bir miktar su koyup ocakta suyu kaynatıp ocaktan alın. Kaynar su olan tencerenin içine cam kâseyi koyun ve içine su kaçırmadan Hint yağı ile kakao yağını karıştırmaya devam edin. Karışım macun kıvamını alınca tencerenin içinden çıkarın ve soğumaya bırakın.

Geceleri yatmadan önce bu karışımı gözlerinize kaçırmadan, damlatmadan ucu pamuklu kulak çöpü ile kirpik diplerinize değecek şekilde sürün. Düzenli olarak 15 gün devam edip sonra bir hafta ara vererek tekrar başlayabilirsiniz. Gözlerinize kaçar ve herhangi bir alerjiye sebep olursa, uygulamayı bırakın. Bu maskenin kısa sürede kirpiklerinizi gürleştirdiğini göreceksiniz. Şayet kaşlarınızda seyrek ve kısa ise kaşlarınıza da aynı uygulamayı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.