Buraya Reklam Verebilirsiniz

Paramparça Dizisi Dilara (Ebru Özkan) Kimdir

biyografiebru özkan hayatıebru özkan kimdirebru özkan resimleriparamparca dilara gerçekte kim,paramparça dilara kaç yaşındaparamparça dilara kimdir
Star TV ekranlarında gösterime giren Paramparça dizisi kaliteli oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin baş rollerinde Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya bulunuyor. İlk bölümleri itibariyle sevilen dizi, bakalım başarısını sürdürebilecek mi?

Paramparça dizisinde rol alan isimlerden biri de Dilara Özkan, Dilara Özkan aslında çok tanıdırk bir isim. Gelin şimdi sempatik oyuncuyu yakından tanıyalım.

Ebru Özkan Kimdir?


Ünlü bayan oyuncu Ebru Özkan 18 Kasım 1978 Ankara’da dünyaya gelmiştir. Dizi, sinema oyunculuğunun yanı sıra ünlü bir model olarak yaşantısına devam etmektedir. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesinde tamamlamış, ilk deneyimini Kabuslar Evi Bir Kış Masalı adlı korku türündeki sinema filminde Melisa karakterini canlandırarak yaşayan Özkan, kariyerinde ilk oyunculuk deneyimine adımını atmıştır.


Güzel oyuncu oldukça büyük beğeni toplayarak, dizi ve film sektöründe başarılarıyla parlayan bir yıldız olmayı başarmıştır. 2009 yılında Hanımın Çiftliği dizisinde iki sezon başarılı bir performans sergileyen Ebru Özkan, sonrasında Anneler ve Kızları isimli dizide başrol oyuncusu olmuştur.


Değişik bir proje olan Türk ve Azerbaycan asıllı oyuncularının birlikte rol aldığı Karanlıklar Çiçeği isimli dizide rol alan Ebru Özkan, Not Defteri dizisiyle yoluna devam etmiştir.


Bulunmuş olduğu her dizide görevini büyük başarıyla tamamlarken, sanat camiasında oldukça başarılı bulunan oyuncular arasında yer almaktadır. Son olarak Paramparça dizisinde rol alan Ebru Özkan, başarılı performansıyla kendisine hayran kişileri oldukça memnun etmiştir.

Ebru Özkan'ın rol aldığı dizi ve filmler;

Anneler ile Kızları
Hanımın Çiftliği
Çınar Ağacı
Güldünya
Kara İnci
Gözyaşı Çetesi
Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı (film)


Ebru Özkan Resimleri;





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.