Buraya Reklam Verebilirsiniz

PROF DR İBRAHİM SARAÇOĞLUNDAN GÜZELLİK MASKESİ

Prof.dr İbrahim Saraçoğlundan Güzellik için mükemmel bir maske tarifi. Maskeyi uyguladığınız andan itibaren yüzünüzdeki değişikliği hemen fark edebilirsiniz. sivilce ve siyah noktalara bire bir, taptaze, pırıl pırıl ve pürüzsüz bir cilt için hemen uygulayın gerekli malzemeler:
*1 adet taze kırmızı sert sulu tatlı elma
*4 adet taze kayısı
yapılışı: elmanın kabuğunu çok ince bir tabaka halinde soyun .çekirdeğini çıkarın, fakat çekirdeğin etrafındaki ince beyaz yumuşak kısmı çıkarmayın bir tencerenin içinde soyulmuş elma ile çekirdeklerini çıkardığınız kayısıları( kayısılar kabuklu olacak) ve 5-6 kaşık suyu kısık ateşte 6-7 dakika ağır ağır kaynatın. daha sonra blenderden geçirip ılınınca yüz ve dekolte bölümlerine sürün. Yarım saat sonra normal su ile yıkayın.
bu kürü uyguladıktan ilk 10 dakika içinde gözle görülür olumlu değişimi sizde hemen fark edeceksiniz. 
kaynak :seda sayan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.