Buraya Reklam Verebilirsiniz

Süt İçerek Zayıflamak Mümkün !

Habertürk'de de konu olan bu haberde Prof. Dr. Neriman İnanç ''Hergün düzenli olarak içilen iki bardak süt, kiloların verilmesine yardımcı olur.'' dedi. Kiloların verilmesine yardımcı olmasının sebebi ise sütün protein ağırlıklı bir gıda olması ve protein ağırlıklı besinlerin midenin boşalma süresini uzatması, dolayısıyla acıkma süresinin gecikmesine sebep olmasıdır.

Her sabah düzenli olarak süt içilirse ayrıca kan şekeride dengelenmiş olur. Böylece tokluk hissi oluşarak fazla ve ağır gıda tüketme eğilimi azalacaktır. Ayrıca akşam 1 bardak süt, gece acıkmalarını azaltan bir etmendir. 2 bardak sütteki kalsiyum 5 kg etteki kalsiyumdan daha fazladır. 2 bardak sütteki kalsiyumu karşılamak için ayrıca 6,5 kg patates, 8,5 kg elma tüketimine eşittir. Yani anlatmak istediğimiz, sütün protein ve kalsiyum değerleri oldukça yüksek ve yadsınamaz değerlerdir. Ayrıca içerisindeki ''melatonin'' içerdiği için çok daha kolay uyuyabilirsiniz. Kısacası günde 2 bardak süt içmek hem sağlığınızı hemde kilonuzu korumanıza yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.