Buraya Reklam Verebilirsiniz

Ömer Osman Korkmaz'' Sigarayı Bıraktırmak için ''

Nur Ertürk'ünsunduğu kanal 7 ekranlarındaki programına konuk olan Lokmanhekim Ömer Osman Korkmaz en son programa katıldığında sigarayı bırakmanın formülünü verdi..
Sigarayı Bırakma Formülü: Tencereye 1 litre suyun içersine 3-4 dal karakekiği koyup (balıkesirde yetişen kekikmiş)20 dakika kaynatın,kaynayan suyu bir kavanoza koyun,sigara içmeden önce 1 çay bardağı için ve sigarayı için,kekeik suyunun ardından sigaranın tamamını içemeyerceksiniz tiksineceksiniz....
Not:Kekik suyunun tansiyon yüseltici özelliği vardır,bu yüzden dikatli tüketilmesi gerekmektedir.Tansiyonu yüksek olanlar önce tansiyon ilaçlarını içtikden ve 1tane sarımsak yuttuktan sonra kekik suyunu çok olmamak kaydıyla içebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.