Buraya Reklam Verebilirsiniz

Nemlendirici Sürerken Bu Kurallara Dikkat Edin

Günümüzde nemlendirici krem kullanmayan hemen hemen kalmamıştır. Su bazlı nemlendiriciler, kadın-erkek fark etmeksizin cilt bakımında bir numaralı ürün kabul edilmektedir.

Cilt türüne uygun nemlendirici seçmek kadar, ürünü doğru kullanmak da cildimiz açısından çok daha verimli sonuçlar almamızı sağlayacaktır. Sık sık karşılaşılan bir hata vardır ki, nemlendirici kremin cilde doğrudan uygulanarak sürüş yönüne dikkat edilmemesidir. Oysa bir kremin kalitesi kadar, doğru kullanımı da önemlidir.

Yeter miktardaki nemlendirici krem avuç içine dökülür, eller birbirine sürtülerek, aşağıdan yukarıya doğru cilde sürülür. Yapılan bu işlem, cildi yer çekimine karşı koruyacak ve cildin toparlanmasını sağlayacaktır. Avuç içlerine yedirilen krem ise, homojenleşerek kullanıma uygun hale gelecektir.

Cildiniz nemlendirilmeden önce temizlenmiş olmalıdır; temiz ve gözenekleri açılmış bir cilt, yapılan bütün bakımları emecektir. Aksi halde, uygulanan bütün ürünler cildin yüzeyinde kalacaktır ve istenilen sonuç alınamayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.