Buraya Reklam Verebilirsiniz

Aşkı Öldüren Evlilik Değildir!

Sevgi dolu, mutlu bir evlilik için elinizden geleni yapıyorsunuz! ancak içinde bulunduğunuz zaman ve olaylar, istemeyerek yaşananlar, iş yerinde ki sorunlar, evde ki küçük sorunlar…… ve tabi ki evliliğin ağır sorumluluğu ….. sizi eşinize karşı beslediğiniz sevgiden uzaklaştıracaktır.  Evliliğinizin monotonlaştığını ve artık yıpranma evresine girdiğini görmek ya da hissetmek sizi ve eşinizi üzecek, gereksiz bunalıma ve strese girmenize sebep olacaktır.

Tüm bu olasılıklara rağmen; eski sevginize, huzurunuza ve mutluluğunuza kavuşmanız aslında sizin elinizde…. İçiniz de bir yerlerde sizi bekleyen, yuvanızı ısıtacak sahip olduğunuz sevgiyi tekrar bulabilir, eşiniz ile de bu sevgiyi sonsuza kadar paylaşabilirsiniz.

Flört döneminde yaşadığınız mutluluk ve huzuru evliliğinizin zamana ve hayat şartlarına bağlı olan monotonluğundan kurtarmak, ve aile içinde empati kurarak karşı tarafı daha iyi anlamaya yöneldiğiniz de bu gereksiz ve sancılı süreci başarı ile atlatabilirsiniz.

Bu Süreçte Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Flört Dönemindeki Sevgiye Evlilik Döneminde de Sahip Olmak Mümkün mü?


İşte bu soruların cevabını bulabileceğiniz uzman görüş ve önerileri;

Her evlilik de yaşanan ve yaşanması muhtemel olan sorunlar karşısında uzmanlar aile içinde alınması gereken önlemlerin neler olduğunu önemle vurguluyorlar. Kısa süreli evliliklerin çoğu boşanma ile sonuçlanması ve bu oranın her geçen gün artması, bu konuda eşleri uzman yardımı almaya itmektedir. Evliliğinizi Kurtarmak için atılması gereken en doğru adım da budur.

Evlilik temellerini güçlendirecek Uzman görüşleri;

Evlilik De Aşkı Yaşatmak İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

- Eşinizin Egosunu İhmal Etmeyin: Her birey iç güdüsel olarak saygı görmek takdir edilmek ister ki bu duygu bebeklik döneminden itibaren vardır. Sizde eşinize değerli olduğunu gösterin ve asla takdir etmekten onu gururlandırmak dan vazgeçmeyin.

- Hayata İlgi Gösterin:

- Yeni Konular, Yeni Uğraşlar Edinin ve Bunlardan Bahsedin: Evlilik de monotonluğu yok etmek için sosyal hayatınızı daha aktif hale getirin ve bunu mümkün olduğunca eşiniz ile birlik de yapın. Sosyal faaliyetlerinizi artırın.

- Tartışmayın! Konuşmayı Deneyin: İşte bu büyük bir meziyettir, sadece evlilik de değil ikili ilişkilerin hepsinde tartışmak yerine konuşmayı deneyin, hem daha mutlu olacaksınız hemde mutlu edeceksiniz.

- Eşinizin Kurallarına da Saygı Gösterin ve Önemseyin:

- Sorun Değil, Çözüm Üretin:

- Empati Kurun: İkili ilişkilerde uygulanması gereken en önemli kuralların ve önerilerin başında gelir empati kurmak. Aslında empati kurulduğunda  Tartışmayın, Konuşun ! kuralını da aynı anda yerine getirmiş olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.