Buraya Reklam Verebilirsiniz

Yeşil Elma Diyeti ile hızlı bir şekilde zayıflayın

Elmanın yararları nelerdir ? Yeşil elmada C vitamini, B1,B2,PP,B5,B9,Provitamin,A ve B vitaminleri bulunur. Oldukça besleyici bir enerji kaynağıdır. Özellikle kabuklarıyla birlikte yenilirse etkisi çok daha fazla artacaktır. Düşük kalori içermesinden dolayı diyet listelerinin vazgeçilmezlerindendir. Yeşil elmanın bir diğer özelliği vücuttan toksinleri atarak kanı temizlemesidir.

Yeşil elma diyetine gelecek olursak, tek tip beslenme şeklinde bir diyet olduğu için fazla önerilmez ve oldukça zor bir diyettir. 6 gün boyunca elmayla beslenilen bu diyette sağlık problemi yaşayanlar ve sağlığından tereddüt edenlerin yapmamasını öneriyoruz. Diyeti 6 günden fazla uygulamayınız.

Yeşil Elma diyet listesi

1.Gün: 1 kg yeşil elma

2.Gün: 1.5 kg yeşil elma

3.Gün: 2 kilo yeşil elma

4.Gün: 2 kilo yeşil elma

5.Gün: 1,5 kilo yeşil elma

6.Gün: 1 kilo yeşil elma

Not : Günlük 3-4 litre su içmeniz kilo vermenizi hızlandırır, daha hızlı kilo vermenizi sağlar. Günde 2-3-4 bardak yeşil çay içebilirsiniz. Ayrıca eğer canınız isterse şekersiz kahvede tüketebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.