Buraya Reklam Verebilirsiniz

Şişkinlik Nasıl Giderilir ? Şişkinliği Azaltan Karışım !

Mide şişliğinin nedenleri nelerdir ?



Özellikle aşırı kilolu insanların alkol tüketimininde etkisiyle karaciğerinde yağlanma oluşması sonucu görülen bir problemdir. Sağlıklı zayıflamanın en önemli yollarından biri de karaciğeri arındırmak, gücünü arttırmak ve onu dinlendirmektir. Karaciğerdeki yağlanmanın temizlenmesi durumunda daha sağlıklı, enerjik, güzel bir cilt, göz altı morluklarının azalması, kolesterolün düşmesi gibi önemli etkiler oluşturur. Karaciğeri temizlemeye başladığınızda idrarınızda ve dışkınız da yoğun bir koku olabilir. Korkmayın bu iyiye işarettir.



Mide Şişkinliğini Alan Karışım 



Malzemeler



  • 5 litre su

  • 5 tane orta boy enginarın çanak yaprağı, 3-4 tane sap yaprağı

  • 1 adet iri rendelenmiş kök zerdeçal

  • Yarım kilo taze hindiba (Bulamazsanız 3 küçük avuç dolusu kuru hindiba)

  • Yarım tatlı kaşığı kuru lavanta

Yapılışı:

Karışım önce 3-4 dakika kadar kaynatılır ve ardından 7-8 dakika kadar demlenir. Ilındıktan sonra temiz bir kaba koyun. Buzdolabında saklayın. Soğuk olmadan oda sıcaklığında sabah ve akşam günde 2 kez aç karnına yemekten hemen önce için. Eğer tadı çok acı gelirse içine biraz bal ve çok az limon katabilirsiniz. Bu kürü haftaya 1 ya da 10 günde bir taze olarak hazırlamalısınız. Alkol kullananlar bu dönemde alkol kullanımını en aza indirmelidir. Şişkinliği alan çay olarak da bilinir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.