Buraya Reklam Verebilirsiniz

Peninsula Termal Otelleri (Kaplıca)

Peninsula kaplıcaları ilk dönem doğal sıcak su kaynaklarındandır. Avusturalya-Melbourne sadece 90 dakikadır. Dinlenme ve yenilenme için rüya gibi bir ortam sağlayan havuzları ve özel banyoları, doğal termal mineralli sulara sahiptir.. Peninsula kaplıcaları mineral bakımından zengin termal kaynaklardır. Doğal şifalı su havuzların da yıkanmak bir çok rahatsızlığı giderir. 

Peninsula kaplıcalarının 50°C deki, doğal mineralli sıcak kaynak suyu 637 metre derinliğinde bir yeraltı kaynağından gelir. Su kaynağının havuzları, yeryüzünde 37°C ila ile 43°C arasındadır. Peninsula Kaplıcaları, kükürt, kalsiyum, magnezyum, potasyum ve "sodyum klorür bikarbonat" (Na-Cl.HCO3) olarak sınıflandırılır. Mineral zenginliği, terapötik avantajlar, eklem romatizması, omuz sertliği, yorgunluk ve kas şikayetleri azaltma, nevralji hafifletilmesi ve doğurganlığı arttırıcı etkilerinin olduğu biliniyor.

Su Mineral Analizi mg/L
Bikarbonat (1163)
PH 6.82
Amonyak (NH3) 2.7
Bor 1.3
Bromür 3.6
Kalsiyum 116.0
Klorür 1432,0
Florür 0.73
Lityum 0.15
Magnezyum 90.0
Potasyum 64.0
Rubidyum 0.14
Silika (SiO2 olarak) 23.0
Sodyum 868,0
Stronsiyum 1.7
2.7 Sülfat

Alternatif tedavi, kaplıca oteller, sıcak su kaynakları, kaplıcalar, romatizma kas iskelet ağrıları, sıcak su faydaları, yorgunluk belirtileri, yaşlanma etkileri, cilt bakımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.