Buraya Reklam Verebilirsiniz

Ginseng Çayı iktidarsızlığa Karşı Mucize Bitki

Ginseng bitkisini canlılığı ve gençleştirici özelliği ile bilinir. Bu nedenle ginseng Çin, Japonya ve Kore’de yüzyıllar boyunca kullanılan bir bitkidir. Ginseng, fiziksel aktiviteleri ve vücut direncini artıran bir bitkidir ve fiziksel ve mental dayanıklılığı artırır. Ginseng’in botanik ismi olan panax, yunanca tam iyileşme anlamına gelen panacea kelimesinden türetilmiştir.

Enerji veren bitkilerin yıldızı cinsengdir. Hemen hemen tüm aktarlarda bulunur, Bu Uzakdoğu bitkisinin Kore kökenli olanını da, Sibirya'da yetişenini de denemeye değerdir.

Çayını yapmak için, bir fincan kaynar suya 1 çay kaşığı Ginseng karıştırın. Yaklaşık 5 dakika demlenmeye bırakıp, süzgeçten geçirin ve için. Günde bir fincandan fazla içilmesi önerilmez Olumlu etkilerini gözlemlemek için bir ay veya daha fazla cinseng çayı içmeniz gerekebilir.




Ginseng, cinseng, halsizlik, iktidarsızlık, enerji kaynağı, cinseng çayı direnci artıran bitkiler, şifa kaynağı cinseng aktar ginseng kökü, kırmızı cinseng.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.