Buraya Reklam Verebilirsiniz

Yılanların Öcü Dizisi Oyuncuları - Yılanların Öcü Dizisi Konusu - Yılanların Öcü Dizisi Show Tv

Yılanların Öcü Dizisi, Yılanların Öcü Dizisi Oyuncuları, Yılanların Öcü Oyuncu Kadrosu, Yılanların Öcü Dizisi Konusu, Yılanların Öcü, Yılanların Öcü Dizisinde Rol Alan Oyuncular, Yılanların Öcü Konusu

Show Tv ekranlarında ses getirecek harika bir dizi Yılanların Öcü başlıyor.Yılanların Öcü ilk olarak 1985 yılında başrollerinde Kadir İnanır, Fatma Girit, Serpil Çakmaklı gibi oyuncular ile çekilmiştir.Şimdi ise Show Tv ekranlarında dizi versionu çekilmektedir.Başrollerinde Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can gibi isimler yer almaktadır.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Cemal Şan'ın yaptığı dizi Fakir Bakurt'un Yılanların Öcü  romanından uyarlanmaktadır.

Yılanların Öcü Dizisinin Konusu Nedir?
Irazca Karataş köyünde oğlu Kara Bayram, gelini Haçça ve torunları Ahmet ile Şerife ile yaşamaktadır. Deli Haceli ile karısı Fatma evleri çok nemli diye Irazca'nın evinin önüne yeni bir ev yaparlar.
Bu esnada köye kaymakamın geleceği haberi alınır. Bundan dolayı çeşitli hazırlıklar yapılmaya başlar. Deli Haceli Kara bayramın kuzusunu çalmak için bir plan yapar. Köyün muhtarı da ona destek olur, Kara Bayram'ın hem kuzusunu çalar hem de üstüne falakaya yatırıp döverler.
Bunu gören Irazca öfkelenir ve intikam almaya karar verir. Deli haceli'nin yeni yapmaya başladığı evin temellerini doldurur. Oğlu da kerpiçleri kırıp parçalar. Sabah bunu gören Deli Haceli çok sinirlenir ve Haçça'ya taş atar. O sırada hamile olan kadın düşük yapar.
Irazca bunun üzerine gidip kaymakamın yolunu bekler. Kaymakamı köye ulaşmadan karşılayıp ona olanları anlatır ve hakkının verilmesi için yardımcı olmasını ister. Kaymakam onu haklı bulur ve köye ulaştığında muhtardan Irazca'nın hakkını vermesini talep eder. Muhtar korkup hemen Deli Haceli'ye olan desteğini keser. Kara bayram'la diyaloga giren muhtar olayı çözmeye çalışır. Ancak Kara Bayram ikna olmaz ve gidip dava açacağını söyler. Bu sırada Kara Bayram ve Fatma arasında ilişki vardır ve Haceli'nin bundan haberi yok…

Yılanların Öcü Dizisinin Oyuncuları Kimler?
Yılanların Öcü Kara Bayram - Cemal Toktaş
Yılanların Öcü Fatma - Hande Soral
Yılanların Öcü Zahide - Ceyda Ateş
Yılanların Öcü Irazca Ana - Rüçhan Çalışkur
Yılanların Öcü Ömer - Burak Can
Yılanların Öcü Haceli - Ahmet Varlı
Yılanların Öcü Kamuran - Nail Kırmızıgül
Yılanların Öcü Mahmure - Şebnem Dilligil
Yılanların Öcü Şerife - Hande Kaptan
Yılanların Öcü Remziye - Servet Pandur
Yılanların Öcü Hüsnü - Mehmet Atay
Yılanların Öcü Dr Mehmet - Süleyman Karaahmet
Yılanların Öcü Ceyda Kasabalı
Yılanların Öcü Nesrin - Gonca Yakut
Yılanların Öcü Hikmet Hanım - Nalan Örgüt
Yılanların Öcü Necip Bey - Erden Alkan
Yılanların Öcü İmam - Murat Çobangil
Yılanların Öcü Sırrı - Orkun Öngen
Yılanların Öcü Ayşe - Sibel Şişman
Yılanların Öcü Muhtar - Zafer Güllü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.