Buraya Reklam Verebilirsiniz

Diğer Yarım Dizisi Tarık - Yamaç Telli Kimdir ?

Diğer Yarım dizisinde oynayan Sait Genay Kimdir? Sait Genay Biyografisi

Yamaç Telli,1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.H.Ü. Konservatuar Opera Bölümü’nde eğitim aldı.Müzik yaşamında dört yaşında piyano çalarak başladı. 2001'de Kişinev’de yapılan Uluslararası Gençlik Festivali’nde piyano dalında ikincilik kazandı. 2007'de aynı yarışmaya jüri üyesi olarak davet edildi.

2003'te, sonradan “51 Promil” olacak lise grubunda gitar ve vokal olarak yer aldı. 2004'te 51 Promil’den ayrılıp Mars isimli gurubu kurdu. 2006'ya kadar Mars’la konser ve beste çalışmalarını devam ettirdi.
2006'da Mars’la yolunu ayırıp tekrar 51 Promil’le çalışmaya başladı ve aynı sene Sony Erricson UniStar yarışmasında 51 Promil, finalde yarışacak onbeş gurubun arasında olmaya hak kazandı.

http://digeryarimsonbolumizle.blogspot.com/2014/05/yamac-telli-kimdir-tarik.htmlDiğer yarım dizisinde Tarık karakteri canlandıracak olan Yamaç Telli bu dizide yakışıklı,duygusal,karizmatik ve varlıklı bir genç.Edebiyata ve yazmaya aşık rolünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.