Buraya Reklam Verebilirsiniz

Ulan İstanbul Yaren - Şebnem Bozoklu Kimdir

Ulan İstanbul dizisindeki yaren karakteri ile Şebnem Bozoklu kimdir, Şebnem Bozoklunun oynadığı diziler, yarenin hayatı yaşı, boyu, kilosu ve diğer biyografik bilgiler.

Ulan İstanbul dizisinde eğlenceli karakterlerden birisi "Yaren" karakteri ile Şebnem Bozoklu oldu. Kısa zamanda yeteneği ve performansı ile izleyicinin beğenisini kazanan yaren, özellikle takip ettiğimiz oyuncular arasında.



Dizide Pavyonlarda şarkıcılık yaparak hayatını kazanan bir kızın hırsızlık çetesine kabul edilmesi ve soygunların gerçekleştirilmesinde rol oynuyor.  Kandemir  Nevizade'nin büyük kızı, Ailenin şarkıcısı, aynı zamanda Carlos'un manitası diyelim. Dizinin ilerleyen bölümlerinde kesinlikle bir aşk doğacağına eminiz.

Ulan İstanbul Dizisi Yaren Kimdir

Ulan İstanbul Yaren Doğum tarihi: 25 Agustos 1979
Ulan İstanbul Yaren Doğum yeri: İstanbul
Ulan İstanbul Yaren Eğitimi: Dokuz Eylül Ü. G.S.F. Oyunculuk Bölümü
Ulan İstanbul Yaren Oynadığı diziler:
- Cesur Hemşire
- Bizim Yenge
- Canım Ailem
Ulan İstanbul Yaren Oynadığı filmler:
- Soğuk

Baba zulmüne dayanamadı ve Mersin’den kaçıp İstanbul’a geldi. “Ulan İstanbul” dediğinde, ünlü bir türkücü olacağını hayal ediyordu. Bayhanlı ilk Popstar’ın elemelerine katıldı, ama elendi. 4.sınıf tatil beldesi türkü evlerinde Popstar Yaren olarak calıştı. Kandemir‘in teklifiyle ekibe girdi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.