Buraya Reklam Verebilirsiniz

ULAN İSTANBUL MAŞUKA (DEMET GÜL) KİMDİR - DEMET GÜL BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ

demet gül kimdir, demet gül biyografi, demet gül hayatı, demet gül kaç yaşında, demet gül resimleri, demet gül foto galeri, demet gül kim, demet gül ulan istanbul dizisi, demet gül hangi dizilerde oynadı, demet gül oynadığı diziler, demet gül hakkında merak edilenler, ulan demet gül kimdir, ulan istanbul maşuka karakteri kim, ulan istanbul dizisi maşuka gerçek ismi, maşuka ulan istanbul, maşuka ulan istanbul dizisi oyuncusu, ulan istanbul dizisi kim kimdir, ulan istanbul karakter isimleri


Kanal D’nin başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları büyük beğeniyle izlenen dizisi “Ulan İstanbul”un oyuncu kadrosuna Almanya ‘dan yeni bir oyuncu dahil oldu.




Otto Falckenberg Schule München Sahne Sanatları Performans Bölümü mezunu Almanya doğumlu oyuncu Demet Gül, dizide Şehriban’ın (Zeynep Kankonde) Almanya’da yaşayan ve evlenmek için Türkiye’ye gelen deli dolu yeğeni “Maşuka” karakterini canlandıracak.35 yaşındaki bekar Maşuka, evlilik programına katılıp, kendine bir eş bulma umuduyla Türkiye’ye geliyor. Ancak yolda tesadüfen Kandemir ile karşılaşması ve ona ilk görüşte aşık olması Maşuka’nın bütün planlarını altüst ediyor. Zaten hareketli olan mahalleye bir de Maşuka’nın gelmesi ve Kandemir’e aşık olması işleri ise iyice karıştırıyor. “Ulan İstanbul” sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 21:00’de Kanal D’de ekrana gelecek.





http://www.aksam.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.