Buraya Reklam Verebilirsiniz

Ulan İstanbul Kandemir - Uğur Polat Kimdir

Ulan istanbul dizisinde sevilen karakterlerden birisi  "Kandemir" abi Uğur Polat, Bir anda mahallemizin hepimizin abisi olup çıktı. Delikanlılığı ağır başlılığı ve sözüyle Kandemir abi önümüzdeki bölümlerde daha neler yapacak hep birlikte göreceğiz.

Kandemir Mercan hırsızlık çetesinin lideri, ailenin babası rolünde oynuyor. Bütün mahallenin saygısını kazanmış, sözüne güvenilir bir karakterde oynuyor. Her ne kadar hırsız da olsa mahalleli henüz bilmiyor hırsızlık yaptıklarını.

Kandemir Abi


Ulan İstanbul çetesinin lideri, abisi, babası. Şu an ikinci hayatını yaşar. Birinci hayatında okul aşkı Sanem’le evlendi. Herşey yolunda giderken bir gece hırsızlıktan tutuklandı. Sanem’i ve kızı Elif’i bir daha hiç göremedi. İkinci hayatında kendisinden çalınan ne varsa geri almaya karar verdi. Vicdanı pusulasıdır. 



Suçluluğunun ‘fıtratında’ adalet vardır. Ekibiyle birlikte son bir iş yapmak için İstanbul’a Kandemir Nevizade olarak döner. En büyük amacı son işten sonra kızının karşısına çıkmaktır.

Ulan İstanbul Kandemir Uğur Polat Kimdir



Uğur Polat Doğum tarihi: 1961

Uğur Polat Doğum yeri: İstanbul

Uğur Polat Eğitimi: İstanbul Mimar Sinan Ü. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü



Uğur Polat Oynadığı diziler:

 - Cinayet

 - Son

- Kayıp Şehir

- Türkan



Uğur Polat Oynadığı filmler:

- Benimle Oynar mısın?

- Eve Dönüş Sarıkamış

- Güzel Günler Göreceğiz

- Çakal











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.