Buraya Reklam Verebilirsiniz

Ulan İstanbul Bahadır - Caner Özyurtlu Kimdir

Ulan istanbul dizisindeki bilgisayar manyağı rolünde oynayan "Bahadır" Caner Özyurtlu, bütün hayatı bilgisayardan ibaret olan ve çetenin beyni, bilişim konusunda kendini geliştirmiş çetenin elektronik işlerini üstleniyor.

Yapılacak hırsızlıkların internet üzerinden gerekli araştırmalarını ve çalışmalarını yaparak hırsızlık çetesinin bir numaralı elemanı. Bahadır oynadığı karakterle herkesin içinde olan hacker'lık ruhunu okşadı ve oldukça fazla bir hayran kitlesi yaptı kendine.

Ulan İstanbul çetesinin Hacker’ı. Bir bilgisayar dehasıdır. Kıramayacağı az şifre, kullanamadığı az program vardır. Efsane bir okul hayatı olmuş, girdiği bütün sınavları kazanmıştır. Üniversiteye geldiğinde ailesi dağılmış, Bahadır panik atak hastası olmuştur. Girdiği şirketlerde beyaz yakalı ortamından haz etmemiş, internetten tanıştığı Kandemir ile tanışıp dehasını dolandırıcılık üzerine kullanmaya karar vermiştir.



Ulan İstanbul Bahadır Doğum tarihi: 23 Mayıs 1986

Ulan İstanbul Bahadır Doğum yeri:İstanbul
Ulan İstanbul BahadırEğitimi: İstanbul Ü. Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü

Ulan İstanbul Bahadır Oynadığı diziler:
 - Her Sevda Bir Veda
- Tövbeler Tövbesi
 - Bizim Yenge
 - Elveda Rumeli

Ulan İstanbul Bahadır Oynadığı filmler:
 - Kirpi
- Hastasıyız
- Plajda Kız Tavlama Kılavuzu
- Sınav



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.