Buraya Reklam Verebilirsiniz

Ruhumun Aynası Deniz Mihrace Yekenkülüğ Kimdir - Kaç Yaşında Nereli Resimleri

Mihrace Yekenkülüğ Biyografi, Ruhumun Aynası Deniz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Fotoğrafları, Resimleri

Fox Tv kanalında yeni başlayan Ruhumun Aynası adlı dizi izleyici tarafından çok beğenildi.Dizinin oyuncularıda bir çok usta isimden oluşuyor bunlardan biriside Mihrace Yekenkülüğ, Ruhumun Aynası Deniz karakterine hayat vermektedir.Yazımızın devamında Mihrace hakkında sizlere bilgiler vereceğiz.

Mihrace Yekenkülüğ Kimdir, 18 Ekim 1977 yılında İstanbulda dünyaya gelmiştir.Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.İlk olarak sahne deneyimini Acaba Hangisi? adlı oyun ile yaşadı.Dizi hayatına ilk olarak Ruhsar adlı komedi içerikli dizide Firdevs karakteri ile başladı.Bu diziden sonra 14 yıl ara verdi bunun sebebi annesinin ölümü idi.Aradan yıllar geçmesine rağmen sahnelerden kopamadı tiyatroya devam etti.Yılların geçmesi ile birlikte yaşta ilerledi ve bir çok estetik amelyat oldu bambaşka bir kişiye dönüştü 25'lik genç kız gibi oldu.Estetik olduktan sonra tekrardan ekranlara döndüğünü menejeri tarafından açıklandı pek çok yapımcıdan bir sürü teklif aldı.En son olarak Ruhumun Aynası adlı dizide Deniz karakterini canlandırmaktadır.

Mihrace Yekenkülüğ Rol Aldığı Diziler:
2014 Ruhumun aynası
2004 Yusuf Yüzlü (Mihrace)
2003 Evli ve Çocuklu (Rana Mana)
2002 Kurşun asker
2001 Tatlı hayat (Defne)
2001 Bizim otel
1997 Sıdıka (Ezgisu)
1997 Ruhsar (Firdevs)
1997 Nihavend Muzize (Ayten)

Mihrace Yekenkülüğ Resimleri, Fotoğrafları:







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.