Buraya Reklam Verebilirsiniz

Kiraz Mevsimi Dizisi Öykü ( Özge Gürel ) Kimdir

22 yaşında tekstil ve moda tasarımı bölümü son sınıf öğrencisi güzel, akıllı bir kızdır. Annesi Meral terzilik yaparak evlatlarının geçimini sağlamaktadır. 15 yaşında Cem adında bir erkek kardeşi vardır. Babası, Öykü daha çocukken onları başka bir kadın için terk etmiş ve bir daha geri dönmemiştir.
Yaşadığı bu travmadan sonra Öykü’nün herkese özellikle erkeklere güveni sarsılmış ve bu yaşına kadar hiç flörtü olmamıştır. Lise yıllarında tanışıp samimi olduğu şu zamanlarda üniversite arkadaşı olan Emre’nin aşkından bile bir haberdir.Mete’nin kardeşi olan Burcu en yakın dostudur. Öykü yetenekli ,doğal ,yardımsever ve dürüst bir genç kızdır. En büyük hayali ileride başarılı bir modacı olmak ve çocukluğundan beri aşık olduğu Mete ile evlenmektir

Birazda Özge Güreli Tanıyalım ;

Ünlü oyuncu 1987 yılının Şubat ayının 5. gününde dünyaya gelmiştir.  Güzel oyuncu 27 yaşında olup Kova burcudur.  İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu Kızım Nerede, Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almıştır. Gürel, son olarak da bir Ay Yapım Projesi olan Medcezir Dizisinde Asım Şekip Kaya’nın Kızı Ada karakterine can vermiştir.  Kızım Nerede isimli dizi de ise dizinin temel karakterlerinden olan Zeynep Dermiray’ı canlandırmıştı.

Özge Gürel Resimleri








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.