Buraya Reklam Verebilirsiniz

Kaçak Gelinler Kainat (Deniz Baysal) Kimdir?

Deniz Baysal, 5 Nisan 1991 senesinde İzmir'de doğdu. 2009 senesinde Celal Bayar Üniversitesi'nde harici ticaret kursu almaya başlamıştır.


Güzel oyuncu Deniz Baysal 10 yaşından bu yana başladığı tiyatroya, Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda hâlâ devam ediyor . Tiyatro hocasının teşvikleri ve destekleri ile oyunculuğa başlayan Deniz Baysal şimdilerde oldukça başarılı oyuncular aralarında bulunmaktadır .


1,75 boyunda ve 55 kilo ağırlığında meydana gelen harika oyuncu Deniz Baysal oyunculuğun yanında çocuklara yaratıcı drama kursu de vermektedir. İlk dizi oyunculuğu kariyerine 2011 senesinde Derin Sular dizisinde Nisan rolünü oynayarak başlamıştır.


2012 senesinde senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı Babalar ve Evlatlar dizisinde oyun aldı ve sonrasında da Zarar Şehir, Aşk Ekmek Hayaller dizisinde oyun aldı. Oldukça Başarılı ve harika oyuncu Deniz Baysal şimdilerde Star Tv Kaçak Gelinler dizisi Kainat karakteri ile seyirci karşısında yer ediniyor .









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.