Buraya Reklam Verebilirsiniz

Cesur Hemşire Dizisi Oyuncuları

Cesur Hemşire oyuncuları ve Cesur Hemşire oyuncu kadrosu gibi bilgilere bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. Ekranların yeni komedi dizisi Cesur Hemşire Atv ekranlarında başladı. 1 Aralık 2013 tarihinde ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Cesur Hemşire dizisinde baş rolleri Cesur rolü ile Hakan Yılmaz ve Ceyda rolüyle Şebnem Bozoklu paylaşıyor.

Cesur (Hakan Yılmaz), adı gibi "Cesur", soyadı gibi "Yürekli" bir erkek hemşiredir. İki tutkusu vardır hayatta. Ailesi ve mesleği. Doktor olan Karısı Ceyda (Şebnem Bozoklu) ve çocuklarıyla mazbut bir hayat sürmekte, kendisinin başhemşire, karısının başhekim olacağı günün hayaliyle yaşamaktadır. Ancak çalıştığı hastanenin sahibi, aynı zamanda kayınpederi olan ünlü estetik cerrahı Fethi Bey, doktor kızına asla yakıştıramadığı bu "iç güveysi" hemşire damadına gün yüzü göstermemeye kararlıdır.

Bütün gün birbirinden ilginç hastalar ve birbirinden arıza komşularıyla boğuşan Cesur Hemşire ve Ceyda, bir yandan da Fethi ve hastaneye ikisiyle uğraşsın diye başhekim yaptığı genç ve yakışıklı ancak bir o kadar da tehlikeli Kenan'la (Fırat Doğruluoğlu) uğraşmak zorundadırlar.



Cesur Hemşire Dizisi Oyuncuları


Hakan Yılmaz - Cesur
Şebnem Bozoklu - Ceyda
Fırat Doğruloğlu - Kenan
Tuluğ Çizgen - Hülya
Çağlar Çorumlu - Babür
Sezai Aydın - Fethi
Fatma Toptaş - Serpil
Yeliz Şar - Suzan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.