Buraya Reklam Verebilirsiniz

Sodalit Faydaları

Sodalit ile bütün boğaz rahatsızlıklarını giderebilirsiniz. Boğazdaki bütün şişlikleri ve iltihapları azaltır. Bu amaçla kullanımında, kullanılan taş en az şiş ya da iltihaplı bölge kadar büyük olmalıdır.
Yolculuk sırasında mide bulantısı çekenlere iyi gelir.
BİYOLOJİK ETKİLERİ:
Depresyona giren kişilerin, uyuşturucu madde kullanan kişilerin normal hallerine dönmesine yardım eder.
Duygularını ve düşündüklerini kolayca ifade edemeyen kişilerin bu taşı boyun bölgelerinde kullanmaları onları rahatlatır. Böylece gerginlikleri kaybolur ve kelimeler rahatça ağızlarından dökülür. Bu iyileşme, kademeli bir süreç olarak işler ve ancak düzenli olarak kullanıldığında başarılı sonuçlar elde edilir. Eger çekingen birisiyseniz, bu taşı kalbinize yakın olarak taşıyın.
Kişiyi hem bu dünyanın gerçeklerinde tutar, hem de ruhuyla güçlü bir bağ kurmasını sağlar.
Zihninizdeki gereksiz sesleri susturarak, gereksinim duyduğunuz konuya yoğunlaşmanıza yardım eder. Böylece asıl düşüncelerinizin farkına vararak amaçlarınızı belirleyebilirsiniz. Konsantrasyonu artırmak amacıyla kullanılabilir

Taşınızı özellikle sabunlu sudan uzak tutun çünkü sabunlu su matlaşmasına neden olacaktır.

Şifalı Taşlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.