Buraya Reklam Verebilirsiniz

Yakınlaşmayı Siz Başlatın

Yeni tanıştığı ve hoşlandığı bir erkeğe karşı hep çekinceli davranması söylenmiştir kadına. Aslında yakınlaşmayı kadının başlatması erkeği daha fazla heyecanlandırır. Eskiden ilk adımın kadından gelmesi olumsuz karşılanırdı. Günümüzde bunun tabu olmaktan çıktığını ve çiftlerin daha kolay iletişim kurduğunu, mutlu olduğunu görüyoruz. Biz de yakınlaşma için sizlere bir kaç öneride bulunmak istiyoruz.

Partnerinizi istediğinizi hissettirmelisiniz tabii abartısız olmalı. Yoğun duygular yaşadığınz da ilk hareketi başlatmakta sakin ve yavaşça yaklaşın, sizden uzaklaşmasına sebep olmak istemezsiniz.

Dışarıda geçirdiğiniz güzel bir akşam sonunda sizi evinize bırakacaktır, bunu çok iyi değerlendirmelisiniz ve nazikçe içki içmeye davet edebilirsiniz. Mutlaka partnerinize yakın oturmalısınız ve ona dokunmayı başlatmalısınız… yavaşça dokunun.

Partnerinizi etkilemek çok da zor olmasa gerek. Yüzünüzdeki hafif gülümseme ile ve gözlerine bakarak etkilediğinizi fark edebilirsiniz. Onu dinleyin ve konuşmalarına karşılık verin, kendisiyle ilgilendiğinizi görmesi hem çekiciliğinizi artırır hemde karşı tarafı heyecanlandırır.

Eğer kısa süreli sessizlikler olursa, konuşacak birşey bulamadığınızı düşünerek vakit kaybetmeyin. Sessizlik sürecinde yakınlaşma için fırsat doğmuştur size, iyi değerlendirmelisiniz. Kısık  bir ses tonuyla biraz daha kalıp kalamayacağını sorabilirsiniz, sizin tavrınızla baştan çıkarıcı olduğunuzu düşünecektir….erkekler her zaman çok isteklidir aslında yalnız sizin sıcak tavrınızı çekici bulması gerekiyor.

Her anınızın keyifli geçmesi dileğiyle…!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.