Buraya Reklam Verebilirsiniz

1 Ayda 10 Kilo Verdiren Bitkisel Zayıflama Çayı

Show tv'nin Show Kulüp programında yayınlanan bu bitkisel çayı kullanan Osman Boşca tam 116 kilodan 5 ayda 80 kiloya düştü ...

Burada önemli nokta insanın metabolizmasını hızlandırmak ve şeker direncini kırmak. İşte bu çay bunu başarmamıza yardımcı oluyor. Bu zayıflatan bitkisel çayı kullanırken yediklerinize de dikkat etmeniz gerekiyor. İlk etapta hızlı bir şekilde kilo verme süreci başlıyor. Ardından bir duraksama dönemine giriliyor burada ara öğün olarak akşamları salata ve altın çilek kullanılmış.

Malzeme Listesi

  • Mate çayı (iştah kapayıcı ve uyarıcı bir bitki) kafeine alternatif olarak içerisinde matein denilen madde yer alıyor ve bu madde iştah kesiyor.

  • Kekik (siyah kara kekik olmayacak, bilye kekik olmalı) Eğer yüksek tansiyon ve süper tansiyonunuz varsa bu tarifte kekik kullanmayın.

  • Çobançökerten (zayıflamaya yardımcı, damar açıcı, metabolizmayı canlı tutar. Bu bitki sayesinde diyet yapanlarda görülen halsizlik, bitkinlik ortadan kalkmakta)

  • Barut ağacı kabuğu (Tarçına benzemekte) bağırsakları çalıştırır

  • Yeşil çay (güçlü bir antioksidan ve ödem atıcı)

  • Sinirli ot (bağırsakları yumuşatır ve metabolizmayı hızlı çalıştırarak yağ yaktırır.

  • Biberiye (yağ yakmaya yardımcı)

  • Funda yaprağı (ödem boşaltıcı)

  • Cinnema ( Bağırsaklardaki günlük kullanılan şeker emilimini %30 azaltıyor)

Zayıflatan Bitkisel Çay Tarifi:

Kaynatmadan, demleme yöntemiyle yapılmalıdır. 1 Büyük bir bardağın içine malzemeler ufak tutamlarla eklenmelidir.  Barut ağacı kabuğunu küçük parçalara bölerek ekleyin. 1 tutam mate çayı ekleyin.  1 tutam kekik , 1 tutam çobançökerten, 1 tutam yeşilçay (büyük bir tutam) 1 tutam biberiye, 1 tutam sinirli ot, 1-2 yaprak cinnema, 1 ufak funda yaprağı tutamı

Bir bardağın içine koyulacak, üzerine sıcak su ekleyerek demlenmesini bekleyin. Günde 3 bardak için. (Aşırı kilolular için en fazla 5 bardak) Sabah kalkınca 1 bardak içmeniz gün boyu enerjik kalmanıza, metabolizmanızın hızlı çalışmasına yardımcı olacak

Videoya buradan ulaşabilirsiniz :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.