Buraya Reklam Verebilirsiniz

Vaginal mantarı mı var acaba?

1 senedir akıntı var bir de bazı zamanlar kaşıntı var  kasıklarım ağırıyor doktora hiç gitmedim mayıs ayında bir hafta az 2. haftasında çok kanama oldu  yani iki hafta adet geçirdim çok aşırı derecede adet olduğum zamanlarda sancım oluyor  1 senedir belime vuruyor eskidende ağırım vardı ama bu kadar değildi.Ama şimdi her ay çok şiddetli oluyor.iki sefer kaşıdığım zaman su gibi bişey aktı.

Doktorumuzun Cevabı

sevgili sevda hanım, kaşıntınızın olması vaginal mantarı düşündürmekte bunun için akıntınızdan örnek alınmalı kültür yapılarark tıbbi tedavi ile probleminiz ortadan kaldırılabilir. diğer şikayetiniz PCO yu düşündürmekte bunun için adetinizin 2. yada 3. günü biyokimya ve hormon profiliniz ve usg yapılmalı, iyi bir kadın dogum merkezinden yardım almanızı tavsiye ediyorum.saygılaırmla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.