Buraya Reklam Verebilirsiniz

İlişkinin Biteceğini Erkekler Nasıl Belli Eder?

Hiç kimse ani ve beklenmeyen bir ayrılıkla karşılaşmaz. Özellikle erkekler ilişkilerini bitirmek istiyorlarsa üzerlerinde anlamsız bir gerilim olur ve bunu size birçok tavırla belli ederler. Bu tavırların neler olduğunu bilirseniz ilişkinizi kurtarmak isteyebilir ya da erkek arkadaşınızın işini kolaylaştırabilirsiniz. Peki, erkek arkadaşınız sizinle ayrılmak istiyorsa bunu nasıl anlarsınız?

 İşte size birkaç tüyo;

İlgisiz Davranıyorsa

Yemeğe çıktınız, siz sürekli bir şeyler anlatıyorsunuz fakat o genel olarak ya etrafına bakıyor ya da telefonuyla oynuyor. Bunun anlamı artık sizi dinlemek istemediği. Sevgiliniz muhtemelen o esnada sizden nasıl ayrılacağını planlıyor.

 Bir de siz ona ilgi gösterdikçe onun sizden daha çok kaçma durumu var. Siz neyin var, benimle neden ilgilenmiyorsun dedikçe o “hiç” diyerek kaçıyorsa, o kaçınılmaz cümleyi kurmasına az kalmış demektir.

 Eğlence Anlayışını Kaybettiyse

Eskide her söylediğinize gülüyor ve yaptığınız espriler onun çok hoşuna gidiyordu. Fakat şimdi siz bir şaka yaptığınızda eskisi gibi şakalarınıza gülmüyorsa, her zaman anlattığınız fıkralar karikatürler artık ona sıkıcı geliyorsa, komik anlarda farklı ve ani tepkiler veriyorsa ilişkinizin bitme zamanı yaklaşıyor demektir.

Fikir Ayrılıklarına Düşüyorsanız

İlişkinizin başlarında verdiğiniz kararlar mutlaka ortaktı veya birbirinizin görüşüne saygı gösteriyordunuz. Ama artık ayrı fikirler ortaya attığınızda sonuca bağlanamıyor ve tartışmaya başlıyorsanız kaçınılmaz sona yaklaşıyorsunuz.

Çevresinden Etkileniyorsa

Her çift ilişkilerinin ilk aşamasında gözlerini ve kulaklarını dünyaya kapatır. İlişkileri veya partnerleri hakkında ne kadar çok yorum yapılırsa yapılsın duymazdan gelirler. Eğer bir erkek ilişkisini bitirmeyi planlıyorsa artık çevredeki insanların yorumlarına dikkat etmeye başlar. Özellikle en yakın arkadaşlarının yorumları çok daha fazla önem kazanır.

Artık Kavga Etmiyorsanız

Kavga etmeyi her ne kadar sevmesek de bir ilişkinin tuzu biberidir tartışma. Genellikle tartışmalarımız da kıskançlıklar, pembe yalanlar, giyim tarzı ve yakın arkadaşlıklar yüzünden olur. Eğer erkek arkadaşınız artık yaptığınız hiçbir şeye sinirlenmiyorsa bu artık sizden vazgeçmiş anlamına gelmektedir.

Bekâr Arkadaşlarına Özeniyorsa

Aklında sürekli bekâr erkek arkadaşları ile bir yerlere gitme planı varsa, onların hayatına özeniyorsa ve onları gıpta ile izliyorsa eski hayatını özlüyor olabilir. Erkekler yapı itibari ile özgürlüklerine düşkün oldukları için ciddi bir ilişki onlara ağır gelir. Eğer bu ilişkinin sorumluluğu altında ezilirlerse kaçmaya meyledeceklerdir.

Farklı Hobiler Edindiyse

Partnerinizin hayatı boyunca hiç ilgi duymadığı bir hobiye birden bire ilgi göstermeye başlaması da bir ayrılık göstergesidir. Psikolojik olarak çıkmazda olan insanlar hayatlarına renk katmak için farklı uğraşlarla ilgilenirler. Tabii erkek arkadaşınız kendini yeni bir ilişkiye de hazırlıyor olabilir. Yeni partnerinin hoşlandığı müzikleri dinlemeye başlamış olabilir veya yeni partnerinin hoşlandığı sporları yapacak olabilir. Farklı arayışlar içine girmiş bir erkek artık var olan düzeninden hoşlanmıyor demektir. Bu duruma göre ilişkinize her an bir son verebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.