Buraya Reklam Verebilirsiniz

Hamile kalmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hamile kalmadan Önce dikkat etmeniz gereken belirli etmenler, diyetinizin ve­jetaryen olup olmadığını, yaptığınız eg­zersiz oranını, öğünleri atlayıp atlamadı­ğınızı, diyet planınızı (kilo vermek mi almak mı istiyorsunuz?) ve ihtiyacınız olan herhangi bir Özel beslenme ihtiyaç­larını kapsar.

Tıbbi sorunlar nedeniyle özel bir bes­lenme düzeniniz varsa doktorunuza bu konu hakkında danışın. Doktorunuz ve­ya bölgenizdeki bir hastane aracılığıyla yararlı besinler ve sağlıklı beslenme ko­nusunda birçok bilgi edinebilirsiniz.
Birçok diyet, bünyenizin kaldırabilece­ğinden aşırıya kaçar, bu aşırılıklar geli­şen bir bebek için zararlı olabilir. Beslen­me konusunu doktorunuzla hamilelikten önce konuşmak önemlidir. 8 haftalık ha­mileyken diyet yüzünden yanlış beslen­diğinizi Öğrenmek pek de iyi olmaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.