Buraya Reklam Verebilirsiniz

Ergenlik Nedir?

Bana neler oluyor diye düşünüp, aklını kurcalayan onca soruya cevap arıyorsan yalnız degilsin.. Ergenliğe yeni adımını atan binlerce yaşıtın gibi aklının karışık olması çok normal. Çünkü hem vücudunda hem de zihninde hızlı bir değişim yaşıyorsun.

Vücudun ve zihninde yaşadığın bu hızlı değişim tek bir sözcükle özetlenebilir: Ergenlik

Ergenlik korkulacak bir değişim değil! Tam tersine çocukluktan çıkıp, genç kızlığa adım attığın büyümeye başladığın bir dönem. Ergenlikte yaşadığın değişimleri senin gibi birçok kız yaşıyor. "Kimse beni anlamıyor" ya da "Vücudumdan hiç memnun değilim" diyorsan emin ol bunları söyleyen binlerce kız daha var. Ama unutma her ne kadar şu an şikâyet ediyor olsan da, ergenlik yaşanması gereken ve geçici bir dönem. Bu dönemi daha kolay geçirmek senin elinde! Bunu nasıl mı başaracaksın? Öncelikle bilinçlenerek... Neler yaşayacağını bilirsen, her şey her zaman çok daha kolay olur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.