Buraya Reklam Verebilirsiniz

Misk Faydaları

MİSK – MOSCHUS MOSCHİFERUS

Misk keçisinden elde edilir.

Yatıştırıcı, cinsi arzuyu artırıcıdır. Gebe kalmaya yardımcı olur, nezleyi giderir, dimağa kuvvet verir, sevdadan zayıflamış kalbe kuvvet verir, bedeni güzelleştirir.

İç ve dış azalara kuvvet verir, ihtiyarlara, soğuk iklimde ve soğuk mevsimde kullanmak iyi gelir. Mizacı sıcak olanlara ve sıcak mevsimde kullanmak iyi değildir. Sevdadan olan hafakanı giderir, felce ve kalp sektesine iyi gelir.

Misk banyağı ile karıştırılır. Başa sürülürse nezleyi giderir. Dimağa kuvvet verir. Basura sürülürse basuru giderir, sara hastalığına da faydalıdır.

Misk şebboy yağıyla karıştırılıp penisin başına sürülürse cinsi münasebet gücünü artırır. Doğuramayan kadınlar hamile kalabilmek için ilaç yaptıklarında içine misk katarlarsa gebe kalmalarına yardımcı olur.

Misk ezilir enfiye gibi buruna çekilirse aksırtır, dimağa kuvvet verir, baş ağrısını geçirir, başı ve dimağı temizler ve gut hastalığından korur.

Misk sıcak yağlarla karıştırılır, baş ve sırt bununla yağlanırsa sinir ağrılarına ve felce faydalıdır. Baş ve sırt bununla yağlanırsa felci yok eder, giderir. Misk sürünmek veya içmek soğuk ve titreyen kalbe kuvvet ve ferahlık verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.