Buraya Reklam Verebilirsiniz

Boyun Germe Estetik Ameliyatı

Boyun germe estetiği, hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilen, kişinin yaşının ilerlemesi ve yaşlanmaya başlaması ile birlikte boyun bölgesinde kırışıklıkların meydana gelmesi ile ihtiyaç duyulan estetik ameliyat türüdür. Boyun germe estetiği yapılırken gıdı bölgesindeki fazlalıklarda yok edilebilmektedir. Boyun ve gıdı bölgesindeki deri sarkmaları ve buruşmalara yaşlılığın yanında hızla kilo alıp, hızla kilo vermeye bağlı olarak da gelişir. Genç ve ya yaşlı kişiler ister kadın olsun, ister erkek olsun boyun bölgesindeki çizgilerden, gıdı bölgesindeki sarkmalardan hiç memnun değildirler ve bu durumdan kurtulmanın en iyi yolu da estetik boyun germe ve gıdı alma estetik ameliyatıdır.

Boyun Ve Gıdı Estetiğinden Kimler Faydalanabilir?

Boyun ve gıdı sarkması ve buruşması yaş guruplarına göre farklı sınıflara ayrılırlar.

Gençlerde:
1. Çok fazla kilo alıp vermeye bağlı olarak görülen boyun ve gıdı sarkmaları ile buruşmaları
2. Genetik etkenlere bağlı boyun bölgesindeki fazla yağlanmaya bağlı sarkma ve kırışmalar
3. Çene kemiğinin ufak olması sebebiyle çene ucunun geri planda olması ve gıdının sarkması ile yağlı görünmesi
4. Boynun kısmının kısa olduğu kişilerde

Daha ileri yaşlarda:
1. Yaş ilerledikçe derinin elastikiyetini kaybetmesine bağlı sarkma ve buruşmalar
2. Yaşın ilerlemesine bağlı kilo alma ve kilo verme sonucu oluşan deri sarkmaları

Boyun Estetiği ve Gıdı Estetiği

Boyun bölgesinde çeşitli sebeplerden oluşan boyun kırışıklıkları, boyun çizgileri, boyun sarkması, gıdı sarkmasını lokal anestezi veya genel anestezi ile gıdı da ki fazla yağlar alınabilmekte ve sarkan gıdı derisi gerdirilebilmektedir. Bunun yanında sadece boyun bölgesinde sarkma ve kırışıklar varsa yine estetik boyun germe ameliyatı ile anestezi uygulanarak fazlalık olan boyun derisi kesilip gerdirilerek dikilebilir. Boyun germe estetiği genelde yüz germe estetiği ameliyatı esnasında yapılabilmektedir. Yüz germe ameliyatı esnasında gıdı ve boyun germe estetik ameliyatları da kolaylıkla uygulanabilmektedir. Estetik boyun germe ve gıdı alma ameliyatlarında atılan dikişler kendiliğinden eriyen dikişlerdir. Boyun germe ve gıdı alma estetikleri yarım saat ile 1 saat arasında süren uygulamadır. Boyun germe estetiği sonrasında hastanede yatmanıza gerek kalmaz. Çenenizin hemen altından bir bandaj takılarak taburcu edilirsiniz. Ortalama bir hafta sonra normal hayatınıza dönebilirisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.