Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Vadi Görmek

Rüyada yeşil vadi görmek , yaşantınızın mutlu bir şekilde sürmeye devam edeceğinize işarettir.
Rüyada yeşil vadi görmek, yaşantınızın mutlu bir şekilde devam edeceğine yorumlanır. Yemyeşil, güzel bir vadi, insanın muratlarına ereceğini, bildirir. Böyle bir vadiye gittiğini görmek sıkıntılardan uzak bir yaşam sürmek demektir.
Yemyeşil, güzel bir vadi kişinin tüm isteklerine kavuşacağına ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.
Rüyada yesil bir vadide bulundugunuzu görmek, mutlu bir yasantiniz olacagina, vadinin yesillikleri arasinda kostugunuzu görmek, mutlulugunuzun ömrünüzün sonuna kadar devam edecegine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada vadi görmek, zahmet ve mesakkatli yolculuga veya itaat etmeyen sert bir insana yahut misafirin yolculuk müddetinin uzamasina isarettir. Bazen de vadi görmek, salih amele, iyi ve helal mali infak ederek Allah (C.C.)a yaklasmaya isarettir. Bazen vadi orada oturanlara veya orada ekilen ve biçilen seylere isarettir. Eger vadide agaç, çiçek veya güzel bitki yahut güzel bir su varsa ya da rüya sahibi orada güzel bir söz isitirse, kadri yüce ve yüksek bir söhrete sahip olur.Rüya sahibi mülke ehilse malik olur. Ve düsmanina galip gelir. Vadi görmek, bazen yagmur yagmasina ve sularin akmasina bazen de vadiye inmek, sapik ve azgin kimselere gitmek ve onlara dini hükümleri teblig etmek için yolculuk yapmaya isarettir. Bazen vadi daglarin kendisini kusatmasindan ötürü zindan ve hapsi isarettir. Rüyada kendisiyle gidecegi yol arasina bir vadinin mani oldugunu gören kimse, yolcu ise onun yolunu bir hirsiz keser. Veya o kimseyi yagmur yahut hilekar bir kimse yolundan meneder. Eger yolcu degilse, o kimseye hapislik veya dövülme ya da bir korkudan dolayi üzüntü ve keder erisir. Yahut üsütmek veya albüm gibi bir hastaliga yakalanmaya isaret eder, özellikle vadinin suyu bulanik veya bu rüya kisin görülmüs ise. Eger o vadiyi geçerse, o kimse yukarda anlatilanlarin hepsinden kurtulur. Rüyada bir vadide bir yeri kazdigini ve çukur açtigini gören kimsenin, ailesinden ve akrabalarindan birisi ölür. Vadiden çiktigini gören kimse için, onun bütün arzu ve isteklerinin yerine geldigine isarettir. Rüyada ekllip biçilmesi mümkün olmayan bir vadide kaldigini görse, hacca gider. Rüyada bir vadide saskin olarak bulundugunu gören kimsenin siir söylemesine isarettir.
Rüyada görülen yemyeşil, güzel bir vadi, insanın isteklerine kavuşacağını, muradına ereceğini haber verir. Böyle bir vadiye gittiğini gören, bir daha dert, sıkıntı bilmez.
Rüyada görülen yemyeşil, güzel bir vadi, insanın isteklerine kavuşacağını, muradına ereceğini haber verir. Böyle bir vadiye gittiğini gören, bir daha dert, sıkıntı bilmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.