Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Köpek Görmek



Rüyada köpek görmek günah işlemekte cesaretli, zevk ve sefaya düşkün bir kimseye işarettir. Cafer-i Sadaka göre; rüyada köpek görmek dört şekilde tabir olunur: Alçak bir düşman, tamahkâr bir adam, çirkin bir hizmetçi, cahil bir adam. Bazı yorumcular; rüyada siyah bir köpeğin uluduğunu görmek, hastalığa delalet eder. Çünkü bu defalarca tecrübe edilmiştir, derler. Bir kimse rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse, o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir. Köpeği öldürmek düşmana galip gelmeye, köpeklerle birlikte havlamak maksadın nail olmasına delalet eder. Dişi köpek, inatçı ve kötü bir aileden kadındır. Köpek yavrusu, sevimli bir çocuktur. Eğer köpek beyaz olursa, o çocuk mümindir. Siyah olursa, ailenin büyüğü olur.
Rüyada köpek, sadakatle tabir olunur. Rüyasında bir köpeğin kendisine saldırdığını, fakat ısırmadığını görmek, düşmanlarının kendisine diş bilediklerine, fakat zararları dokunmayacağına delalet eder.
Bir köpeğin kendisinin yanına gelerek, ellerini yaladığını ve kısık sesle havladığını görmek, kendisini alt etmek isteyen rakiplerinin yola geldiğine ve onunla anlaşmak istediklerine delalet eder.
Yolda giderken bir kaç köpeğin saldırısına uğrayıp, onlarla mücadele ederek, hepsini kaçırdığını görmek, evinde ev halkı tarafından kötü karşılanacağına fakat onları söylediği sözlerle inandıracağına delildir. Köpek zevk ve sefaya düşkün bir kimsedir. Rüyada çoban köpeğine sahip olmak, rüya sahibine bir mülkten elde edeceği menfaate işarettir. Rüyada köpekle sohbet etmek "Ashab-i Kehf" in meşhur kıssasına binaen gizlenmeye işarettir. Dişi köpek nesli çok ve kocasını koruyan bir kadına işarettir. Bazen köpek, Allah (C.C.)in rahmetinden ümit kesmeye ve yalancılığa işarettir,
Köpeklerle beraber havladığını gören kimse, arzusuna erişir. Köpekleri öldürdüğünü gören kimse, düşmanına galip gelir. Evvelce köpek olduğu halde, birdenbire insan olduğunu görmek, tövbe ve istiğfar etmeye ve Allahın yasakladığı her şeyden el etek çekmesi gerektirdiğine delalet eder.
Bir kimse rüyada av köpeklerinin ava çıktıklarını görse bu rüya bütün insanlar hakkında hayırdır. Av köpeklerinin avdan döndüklerini veya şehre girdiklerini görse, işsizliğe işarettir. Ev köpeği, düşmandır. Av köpeği elde edilecek menfaate, tazı, ehli için yöneticiliğe, diğerleri için güç ve varlık sahibi olmakla birlikte insanlıktan nasibi olmamaya işarettir.
Bir kimse kendisini köpeğe dönüştüğünü görse, Allah (C.C.) o kimseye büyük bir ilim öğretir ve ilmine kibirlenmesinden dolayı Allah elinden ilmini alır. Rüyada kendisine köpek aldığını görmek, onun diğer insanlarla hoş muhabbetler etmesine yorumlanır.
Rüyada köpek eti yediğini gören kimse, düşmanına galip gelir ve düşmanından eline mal geçer. Köpek sütü, korku ve düşmandan çekinmektir. Uyumakta olan bir köpeği başı altına yastık gibi koyduğunu görmek, içlerinde önemsiz güçlükler olacağına ve düşmana inandığına delalet eder. Köpeğin kendinden kaçtığını görmek, düşmanın kendisinden kaçıp karşısına gelmekten çekindiğine işarettir
Ebu Sait El-Vaize göre; rüyada köpek görmek iki şekilde tabir olunur: Sahibi olduğu hizmetçiler, yendiği düşmanı muzır köpek, rüya sahibi için zarar verecek düşman; oynamak ve eğlenmek için beslenen süs köpeği, tat almakla, sevgi ve sevinçle yorumlanır.
Rüyasında bir köpek satın aldığını veya kendisine hediye edildiğini görmek, nafaka hususunda akrabasından bazıları ile aralarında geçimsizlik ve ayrılık olup, sonradan hepsinin geçeceğine delalet eder.
Yatağına veya yemek kabına yahut eşyasından birine köpeğin işediğini görmek, karisi ile bir yabancı erkeğin veya kocası ile bir yabancı kadının gayri meşru ilişkide bulunduğuna işarettir.
Köpek bekçiye ve biat sahibi bir kimseye yorumlanır.
Havlayan köpek şirret ve aşırı tamahkâr insana delalettir.
Köpek uluması sevdiklerinizle ilişkinizin bir tehdit altında olduğunu ve bu konuda çok dikkatli olmanız gerektiğini
Kısır köpek düşmanlarınızdan gelecek değişmez talihsizlik gösterir
Köpek maması görmek bazı konulardaki beceri gelişiminizi gösterir
Kuduz köpek görmek siz veya arkadaşlarınızın, rakipleriniz tarafından sözlü saldırıya uğrayacağınızı haber verir
Köpek kulübesi yaptığınız bir hata, işlediğiniz bir kabahat nedeniyle size ceza verildiğini
Deli köpek görmek arkadaşlarınızdan biri hakkında ölümcül hastalık haberi alabilirsiniz yada
Rottweiler görmek Güven, koruma simgeler, cesaret göstergesidir
Enik görmek oyunculuk ve kaygısız yaşam simgeler. Ayrıca güçlü dostluklarınızın artacağını haber verebilir
Siyah renkli köpek bir arkadaşının gölge yönünü sembolize eder.
Buldog görmek çevrenizde değerli dostların olduğunu ve onların kıymetini bilmeniz gerektiğini ifade eder
Husky köpek bazı koruyucu güçlerin size hayatta ilerlemek için yardımcı olduğunu belirtir
Köpek eti Sizin büyük sıkıntı içinde olduğunuzu gösterir
Köpek Eğitmeni yeni fikirlere açık olduğunuzu ve çevrenizden kolayca etkilebildiğinizi gösterir
Alman kurdu koruyucu içgüdüleri ve ailenizle ilgili bazı olayları sizin sinirinizi bozduğunu
Köpek öldürmek değer verdiğiniz birisininin sizi görmezlikten gelmiş olabileceğini ya da kullanmadığınız
Ölmüş köpek bir ihanet göstergesidir, bir ihanete uğradığınızı ve etkisinden kurtulamadığınızı yada uğrayacağınızı
Evde köpek görmek aile bağlarını simgeler. Sizin ailenize düşkün, iyi bir insan olduğunuzun simgesidir.
Köpek havlaması somurtkanlık ve aşırı titizlik özelliğinizle çevrenizdekileri rahatsız etmekte olduğunuzu simgeler
Köpek kuyruğu görmek yapmanız gereken bir işi zamanında tamamlamadığınızı işaret eder
Köpek ağlaması etrafınızdaki mutsuz ve hoşnutsuz arkadaşları temsil eder, onların size negatif enerji verdiğini işaret
Köpekle konuşmak kendi karakter kusurlarını örtbas etmek için girişimlerde bulunduğunuzu
Kuyruksuz köpek sıkıntı içinde olan yakınlarınız olduğunun göstergesidir
Köpek ısırması bir arkadaşınızın neden olacağı bir sıkıntı yaşayacağınıza işaret eder
Köpek almak çevreniz tarafından takdir edilen meziyetlere sahip olduğunuzu temsil eder.
Köpek vermek içinize kapanma, insanlardan uzaklaşma eğiliminde olduğunuzu, belkide bir depresyon başlangıcında Köpek saldırması yaşamınızda bazı ekonomik güçlükler olduğunu veya dostluk reddedilmesi anlamına
Rüyada köpek teriminin rüya açıklaması burada kısa olarak verilmiştir. Bilindiği üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.
Bu sayfada köpek kelimesi hakkında verilen özet bilgi ile rüyanızdaki öteki faktörleri bir arada ele alıp, yorumunuzu tamamlamanız gerekmektedir. Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz. Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler, bazan geçmişin bir yansıması, muhasebesi olabileceği gibi bazanda günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi olabilir. Ancak bazı durumlarda kısacık bir rüya çok derin anlamlar taşıyabilir ve bunları tanımlamak güçtür. Her zaman için rüyaları yorumlarken olumlu düşünmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.