Buraya Reklam Verebilirsiniz

Erkekleri etkilemenin yolları


Her derdimizi bitti bu makalemizde tek derdimiz olan erkekleri etkilemenin yollarına değineceğiz:

Espri yapın:

Erkekler, pratik zekâlı kadınlara bayılırlar, tabi egolarını yenmiş erkeklerden söz ediyoruz. Bu yüzden pratik zekânızı kullanarak kaliteli espriler yapın.

Doğal olun:

Kendiniz gibi olun. Birçok erkek birbirinin aynı, özentili, yapmacık kızlardan hoşlanmaz. Neyseniz onu gösterin, abartılı makyajlardan, size yakışmayan kıyafetlerden uzak durun. Kendinize has konuşmanız, giyim tarzınız, saç stiliniz, makyajınız olsun.

Cool olun:

Erkekler telaşe memuru kadın tiplerinden hoşlanmazlar, hatta çoğu komik bulur fazla telaşlı kadınları. Kendinizi küçük duruma düşürecek fazla aceleci, fazla telaşlı hallerinizi bırakın. Gayet sakin, rahat tavırlar sergileyin.

 Temiz olun:

Kişisel temizliğinize özen gösterin. Jöleye ya da spreye boğulmuş saçlar yerine temiz şampuan kokan fönlü saçlarınız olsun. El ve ayak bakımınıza özen gösterin. Yarısı çıkmış ojeleriniz, manikürü çoktan gelmiş elleriniz olmasın. Epilasyon günlerinizi ertelemeyin.

Makyajı abartmayın:

Makyaj yapmakla boya fıçısına düşme arasındaki ince çizgiyi koruyun. Yüzünüze dokunduğu anda elleri pudra fondöten içinde kalmasın, rujunuzu seçerken acı bir tadı olan rujlardan uzak durun. Yüzünüzün ifadesini değiştirecek kadar allı pullu bir makyaj yapma hatasına düşmeyin.

Kıyafetlerinizi taşımayı bilin:

Mini etek giymeyi seviyorsanız oturup kalkmasını bilin. Bacaklarınız kötü ise mümkünse mini etek giymeyin son derece şık kot veya keten pantolonlar var. Küçük göğüslere sahip bir bayansanız 95 beden sutyen takarak büyük göğüslere sahip imajı vermeyin. Zira sonra da içi boş sutyenle karşılaşmak erkek de dumur etkisi yaratabilir. Küçük göğüslü bayanlar içinde son derece şık gösteren straples badiler var, hem şık bir görünümüz olur hem de sonradan hayal kırıklığından şok girmiş bir erkekle karşılaşmazsınız.

Dekolteyi abartmayın:

Dekolte her erkeğin ilgisini çeker ancak tümüyle kendinizi sergilemekten vazgeçin. Her zaman merak uyandıracak kadar kapalı bir yerleriniz olsun. Seksi görünmek çıplak gezmek demek değildir.

Doğru parfümü kullan:

Arkadaşınızda gördüğünüz ve beğendiğiniz parfümün aynısını gidip almaya kalkmayın. Her parfüm her bedende farklı kokar. Bu yüzden kendi ten renginize kendi bedeninize uygun bir parfüm alın ve mümkünse parfümünüzü temiz bedene sıkın. Ayrıca kaliteli parfümü bir kere sadece bir noktaya bile sıkmanız yeterlidir, bu yüzden parfümü boynunuza, yüzünüzü, göğüslerinize, göbeğinize gibi en olmadık yerlerinize sıkmaktan vazgeçin. Zira her erkek güzel parfüm kokusunu almaktan hoşlanır ancak hiçbir erkek parfümün tadına bakmak istemez. Bilmem anlatabildim mi?

Göz temasını kesmeyin:

Konuşurken havaya, gelene geçene, çiçeğe böceğe bakarak konuşmaktan vazgeçin. Karşınızdaki erkeğin gözlerinin içine bakarak konuşun ve göz temasını asla kaybetmeyin.

Bütün kartlarınızı açık oynamayın:

Daha ilk günden doğduğunuz günden bugüne kadar olan her şeyinizi anlatmaktan, bütün sülalenizin kimlik bilgilerine varana kadar anlatmaktan vazgeçin. Hem birazcık gizemin kimseye zararı olmaz, hem ikinci görüşmenize konuşacak bir şeyleriniz kalsın değil mi?

Dinlemesini öğrenin:

Konuşmaya nasıl bayılıyorsanız dinlemeye de özen gösterin. Karşınızdaki erkeğinde bir dili olduğunu ve söyleyebilecek bir şeyleri olma ihtimalini unutmayın.

Kahkalarınızı ayarlayın:

Şen kahkalar atacağım diye delirmiş bir kadın imajı çizmeyin. Kahkalarınız 3 kilometre öteden duyulmasın.

Kendinize güvenin:

Hiçbir erkek kendine güveni olmayan kadına saygı duymaz hele sevgi hiç duymaz belki merhamet duygusu öne çıkabilir. Kendinize olan güveninizi her fırsatta gösterin ancak ukala bir görüntü verecek kadar abartmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.