Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Zıt şeyler Görmek

Zıtlık, varlığın devamı için zorunlu olan durumlara delalet eder: Artı (+) kutup eksi (-) kutbu tamamlar; soğuğun karşısında sıcak, iyinin karşısında kötü, imanın karşısında küfür vardır. İnsan, olumlu olandan tarafa tavır koymakla mükelleftir.Zıtlık, varlığın devamı için zorunlu olan durumlara delalet eder: Artı Sağ olan birinin kendini ölmüş görmesi hayatta elde edeceği nasibine; ölünün rüyada sağ görülmesi, onun ahiretteki nasibine delalet eder; çünkü zıt şeyler, birbirinin fonsiyonunu (güzelliğini) ortaya koyarlar.
Sag olan bir kimsenin rüyada ölmüs oldugunu görmek, dünyada bir çok nimete erisecegine delalet eder. Ölü olan bir kimseyi de rüyada sagmis gibi görmek, o ölünün ahirette iyi bir mevkii olduguna isarettir. Rüyada görülen bütün zit seyler daima aksi ile tabir olunurlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.