Buraya Reklam Verebilirsiniz

Rüyada Eldiven Görmek

Rüyada eldiven giydiğini gören şahsın seçkin birtakım şahsiyetlerin çevrelerinde daima mümtaz bir yer işgal edeceğine işarettir; rüyada yeni bir eldiveni ilk defa giymek, o şahsın ücreti hayli yüksek yeni bir işin başına getirileceğine alamettir; rüyada yırtık veya kirli eldiven görmek, pek hayra alamet sayılmaz ve yine rüyada başkasına ait eldivenleri almak, yerde bulmak veya eldiveni yanlış ele giymek de iyiye alamet değildir.
Rüyada eldiven giydiğini gören kişi kendine seçkin ortamlarda yer bulur demektir. Rüyada yeni bir eldiveni ilk defa giymek, maaşı yüksek bir işin yöneticisi olacağını bildirir. Yırtık veya kirli eldiven görmek, pek iyiye yorulmaz. Başkasına ait eldivenleri almak da pek hayırlı değildir. Eldiveninizi kaybettiğinizi görürseniz, sevdikleriniz sizi terk edecek demektir. Yeni eldivenler, zor günlerden sonra feraha kavuşmak.demektir.
Yeni eldivenler, sıkıntılı günlerden sonra işde başarılı olacağınız anlamına gelir. Eski eldivenler ihanete uğrayacağınızın işaretidir.
Sıkıntıdır. Ama rengine ve temizliğine göre iyiye de yorulabilir.
Rüyada eldiven yenilikle yorumlanir. Rüyasinda eldiven giydigini gören, yeni kimselerle tanisir ve yeni arka-daslar edinir. Eldivenini elinden çikarip cebine koydugunu gör-mek, bir an için üzüntüsünü bir tarafa birakarak eglenmek istedigine isarettir. Eldiveninin tekini kaybettigini, görmek, esiyle arasinda küçük bir kavganin yapilacagina, ikisini birden kaybetti-gini görmek, esinden veya arkadaslarindan ayrilacagina delalet eder. Nablusi'ye göre; Rüyada eldiven görmek sir saklamaya yo-rumlanir. Rüyada eldiven giydiginizi görmek, bir sirri sakladiginiza, eldiveni çikarmak size söylenen bir sirri açikladiginiza isa-rettir. Eldivenli bir eli siktiginizi görmek, baskasinin bir derdini dinleyip ona çare aradiginiza, sizin eldivenli elinizi sikan bir kisiyi görmek, bu rüyanin aksine delalet eder. Bir dükkandan bir çift el-diven satin aldiginizi görmek,kötü bir durumla karsilasacaginiza, yolda bir tek eldiven buldugunuzu görmek, bir sehadet için mahkemeye çagirilacaginiza, eldiveninizi kaybettiginizi görmek, bir davaniz varsa kazanacaginiza veya bataktaki bir malinizi kurtaracaginiza delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada eldiven giymek mümtaz sahsiyetler arasinda mühim bir yer edinecegine isarettir.
Eldiveninizi kaybettiğinizi görürseniz, sevdikleriniz tarafından terk edileceksiniz. Yeni eldivenler, sıkıntılı günlerden sonra huzura kavuşacağınız anlamındadır.
Eldiveninizi kaybettiğinizi görürseniz, sevdikleriniz tarafından terk edileceksiniz. Yeni eldivenler, sıkıntılı günlerden sonra huzura kavuşacağınız anlamındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.