Buraya Reklam Verebilirsiniz

Cilt Gözenekleri Nasıl Sıkılaşır


Cilt Gözenekleri bir kader değildir. Ufak bir dokunuşla ve öle aman aman zahmete girmeden pek ala bundan kurtulabiliriz. Bu yazımda sizlere cilt cilt gözeneklerinden kurtulmak için evde kendi kendinize uygulayabileceğiniz çok basit bir cilt maskesinin tarifini vereceğim.

Tarifini vereceğimiz cilt maskesinin hazırlanışı ve uygulanışı son derece kolay. Ama öle kolay olduğuna bakıp aldanmayın. Alacağınız sonuç harika olacak.


Cilt Gözeneklerini Açan Maske için malzemeler


Bir miktar bal, yarım tatlı kaşığı uygundur
Bir(1)tane yumurtanın akı
Bir(1) çorba kaşığı ölçüsünde süt. Süt yağsız olacak.


Cilt Gözeneklerini Açan Maske hazırlanışı ve uygulaması nasıl yapılır?


Tüm malzemeleri bir kabın içe koyun. Hafif hafif koyu sert hale gelinceye kadar karıştırın. Karışımı yüzünüze Cilt gözeneklerinin olduğu bölgeye daha çok olmak üzere sürün. Burada dikkat edin, gözünüze kaçırmayın.
Cilt maskesi kuruyana kadar bekleyin.


Bu süre tahminen 15-20 dakika sürer. Daha sonra yüzünüzdeki cilt maskesini ılık bir tülbent ile temizleyin. Bundan sonra ise cildi germek için soğuk su ile yıkamanız daha iyi olur.

Cilt maskesini haftada bir kez uygulayın. Alacağınız sonuçlardan sizde oldukça memnun kalacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.