Buraya Reklam Verebilirsiniz

KİLO VERDİREN LAHANA ÇORBASI


Minneopolis Mayo Clinic’den . Bu diyet; Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan evvel çabuk kilo vermeleri için… Kurallara uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı hızlıbir diyet. Bu diyet hızlı bir yağ yakma diyetidir. Aldığnızdan fazla kalori bu diyetle yakılır.
Vücuda zararlı maddelerden arındırıp daha sağlıklı hissetmenizi sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan KESİNLİKLE ALKOL ALINMAYACAK. Diyet bittikten 24 saat sonra alkol alınabilir. Aldığınız ilaçlar varsa bu diyete mani değildir.
Yağ yakıcı çorba bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.Diyete tam uyarsanız haftada 4.5 ila 8 kilo arası kilo verirsiniz.Sadece belirtilen yiyeceklerin belirtilen günlerde yenmesi gerekir.Bir haftada 6.5-7 kg verirseniz, diyete 2 gün ara verin. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.
Bu çorba her acıktığınızda yenebilir.
Istediğiniz zaman, istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
Ne kadar çok yerseniz, o kadar çok kilo kaybedersiniz.
Çok uzun bir süre bu çorba yenirse, beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
7. günün sonunda; aldatmaca yapmadıysanız 4.5 ila 8 kg arasıvermip olacaksınız. Et verilen günde muhakkak yenilmeli, yüksek proteine gerek var.
GAZLI İÇECEKLER (MADEN SODASI DAHıL) YASAK. BOL SU için.
Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve Kahveye koymayın.
YEşiL YAPRAKLI SEBZELER, SALATA,LAHANA, BROKOLİ, ISPANAK ÇOK İYİ….
GREYFURT ÇOK İİİ…
Patates gününde (2.GÜN ) doğranmamış soğan, domates, tereyağı, biber, ve tuz ilave edebilirsin.
En kötü gün 2. gündür.
BUNDAN SONRA KİLO vermeye başladığınızda motivasyonunuz artacaktır.
111 450x340 HIZLI YAĞ YAKMA DİYETİ: LAHANA ÇORBASI
Devam edin.
















YAĞ YAKICI DİYET
6 Büyük soğan
1-2 konserve domates
1 orta boy lahana
2 yeşil biber
1 demet maydanoz
Sebzeleri küçük kestikten sonra, örtene kadar su koyun. Tuz, biber veya et su tablet koyabilirsiniz. On dakika hızlı ateŞte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
evlilik sonrasi sismanliktan korunma 1 HIZLI YAĞ YAKMA DİYETİ: LAHANA ÇORBASIDıYET PLANI
1. GÜN : ÇORBA VE MEYVE GÜNÜ
Muz hariç, her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. ( Kavun ve Karpuz diğer meyvelerden daha kalorilidir. )
içecek olarak tatlanırıcısız çay,kahve ve bol su alın. Çay ve kahveye süt koymayın.
2. GÜN : ÇORBA VE SEBZE GÜNÜ
Her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. ( Özelikle yapraklı; sebzeler : çiğ;, haşlanmış veya konserve… )
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.Akşam yemeğinde ödül olarak bir haşlanmış veya fırında kızartılmış; patates (tereyağlı haşlanmış). Hiç meyve yemeyin. İçecek olarak tatlandırıcısız çay,kahve ve bol su alın. Çay ve kahveye süt koymayın.
3. GÜN : ÇORBA MEYVE VE SEBZE GÜNÜ
İstediğiniz kadar, çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz. İçecek olarak tatlandırıcısız çay,kahve ve bol su alın. Çay ve kahveye süt koymayın.
Eğer tam olarak uygularsanız : 2.5-3 kg vermiş olmalısınız.
4. GÜN : ÇORBA MEYVE VE SEBZE GÜNÜ ( Muz ve yağsız süt dahil )
Muz ve yağsız süt bugün serbest. Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar yağsız süt içebilirsiniz. Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün, vücudunuzun potasyum, karbonhidrat, protein ve calcium ihtiyacı olacak. :İstediğiniz kadar, çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz. ( EN ÇOK 3 MUZ )
5. GÜN : ET, DOMATES VE ÇORBA GÜNÜ
Bugün kırmızı et (SIğIR eti ) ve domates yiyebilirsiniz. (300-600 gr et : 4 biftek ) Ve istediğiniz kadar domates yiyebilirsiniz. Bugün vücudunuzu ürik asitten temizlemek için 6-8 bardak su için. Bugün çorbayı sadece bir kere için. İçecek olarak tatlandırıcısız çay,kahve ve bol su alın. Çay ve kahveye süt koymayın.
6. GÜN : ET, YEşiL YAPRAKLI SEBZE VE ÇORBA GÜNÜ
ıstediğiniz kadar et(2-3 parça) ve sebze(istediğın kadar) yiyebilirsiniz. Patates yok. Çorba en az bir kez içilecek. İçecek olarak tatlandırıcısız çay,kahve ve bol su alın. Çay ve kahveye süt koymayın.
7. GÜN : KEPEKLİ PiRiNÇ, MEYVE SUYU, SEBZE VE ÇORBA GÜNÜ
Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinç çorbaya konulabilir veya sebzeye karıştırılabilir. içecek olarak tatlandırıcısız çay,kahve ve bol su alın. Çay ve kahveye süt koymayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.