Buraya Reklam Verebilirsiniz

Kadınlar nasıl masturbasyon yapar

Ayıp diye kendimizi bile 'ellemeden' bir başkasının 'ellemesine'...
Erkekle ya da erkeksiz! zevkin doruklarında olabilirsiniz... Kendi bedeniniz üzerinde ufak keşif turlarıyla zevk noktalarınızı bulmak hiç de zor değil.

Masturbasyon nedir?

Masturbasyon kelimesi latince "masturbare=(elle bozmak )" fiilinden türemiştir. Günümüzde kullanımı; kişinin (kadın veya erkek) kendi kendine cinsellik yaşaması veya cinsel doyuma ulaştırması için yaptığı eyleme denir. Daha modernize bir açıklama ile ; bir cinsel tepki üreten, istemli kendi kendine uyarım olarak tanımlanabilir.

NASIL BAŞLANIR?

Kadınlar için, seksle ilgili herşey içten gelir; çünkü cinsel organımız vücudun içindedir ve cinsellik sırasında erkeklerde olduğu gibi fazla fiziksel değişimler gözlenmez. Bu demek oluyor ki; genç kızlar her zaman kendi cinsel hislerini anlayamaz ya da tanıyamaz ve çoğunlukla bu hisleri duygularıyla karıştırırlar. Biz kadınlar, genellikle erkekler kadar genital organlarımız hakkında bilgiye sahip değiliz; penisin tersine, vajina vücudun içinde yer aldıgı için her zaman temas haline olunan bir organ değildir.

Bu nedenle kızlar, kendi vücutlarını keşfetmeye erkeklerden çok daha sonra başlarlar. Kadınların büyük çoğunluğu seks yaşamlarına başlayana kadar, mastürbasyonla tanışmazlar. Bu tamamiyle amatomik nedenlerden kaynaklanmaktadır!

KADINLAR NE ZAMAN MASTÜRBASYONA BAŞLAR?

Kadınlar genellikle mastürbasyonu kendilerine verebilecekleri bir ödül olarak görmezler. Halbuki, seksüel açıdan daha doygun olan bir kadın daha çok masturbasyon yapmaktadır ve sahip olduğunuz her orgazm daha fazlasını istemenize neden olur! Aynı sebeple, kadınlar sekssiz bir yaşam periyodunu erkeklere kıyasla çok daha uzun süre herhangi bir sıkıntı çekmeden geçirebilirler.

NE SIKLIKTA?

Konuyla ilgili yapılan araştırmalara göre,çoğu kadın ortalama olarak üç ayda bir mastürbasyon yapmaktadır. Bu aslında bizim istediğimizden çok daha az bir miktardır.

KİLİT SORU: NASIL?

Kadınlar için en iyi üç mastürbasyon tekniği ve biraz daha fazlası!..

Birinci sırada: Sırt üstü uzanıp iki elinizle, parmaklarınızı kullanarak klitorisinizi uyarın. Uyguladığınız ritm ve basıncın şiddetini kendi kişisel tercihlerinize göre belirlemelisiniz!

İkinci olarak: Yüz üstü uzanarak iki elinizle klitorisinizi uyarın.

Üçüncü sırada: Yumuşak bir nesneyi (yastık ya da yumuşak bir oyuncak), klitorisinizi uyarmak için kullanabilirsiniz.

Diğer yaygın teknikler ise; üst bacak kaslarınızı bir araya getirip sıkıştırarak klitorise baskı uygulamak, duş sırasında akan tazyikli su yardımı ve parmaklarınızla klitorisi uyarmak ya da çeşitli vibratörler kullanmaktır.

Klitoral uyarım kadınlarda masturbasyonun en etkili ve yaygın yoludur ; çünkü orgazma en kolay şekilde bu yoldan ulaşılır. Tek başına vajinal yoldan zirveye ulaşmak çok kolay ve etkili bir yöntem değildir. Bazı kadınlar yüz üstü yatıp, Venüs tepeciğine baskı yaparak da orgazma ulaşabilmektedir.
NİÇİN FAYDALI? 

Mastürbasyon, kadınların kendi vücutlarını ve orgazmı daha iyi öğrenmelerini ve tanımalarını sağlar. Sizi orgazma ulaştıranın ne olduğunu ve ne istediğinizi bilmek, mükemmel bir seks yaşamına sahip olmanıza eşdeğerdir; bir partner eşliğinde yada partnersiz..!


Mastürbasyonun bedene bir zararı var mıdır?

HAYIR. Mastürbasyon mikroplu, pis malzemeler kullanarak yapılmadığı sürece bedene hiç bir zararı yoktur.

Mastürbasyon adet düzenini bozar mı adeti geciktirir mi?

HAYIR. Mastürbasyonun adet düzezine bir etkisi söz konusu değildir. Ayrıca rahatlama sağladığı için adet sancılarını azaltıcı etkisi vardır.

Mastürbasyon yapmak bekareti bozar mı?

HAYIR. Klitorisi okşama ya da çeşitli şekillerde uyarma, ya da vajen girişine elle basınç uygulamak kesinlikle kızlık zarını bozmaz. Vajina içine bir cisim sokulması kızlık zarını bozabilir.

Kadında Mastürbasyon Teknikleri

29 yorum:

  1. Çok edepsizce Bi şey sakın yapmayın yaparken ölenler de var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neymiş edepsiz olan? Bu bir ihtiyaç, tıpkı yemek yemek gibi birşey. Toplum, mahalle, aile baskısı insanlara her nedense mastürbasyon yapmanın ayıplanan bir şey olduğunu enjekte ediyor. Halbuki psikolojide bile bundan ihtiyaç olarak söz edilmektedir.

      Sil
  2. hiçde bile edebsiz falan değil erkekler yapınca onların hormonları öyle çalışıyor mecburlar oluyo kızlar yapınca edebsiz oluyo saçmalık kızlarında zevk almaya ihtiyacı olduğu unutulmaması gerekir ayrıca yazara bu bilgilendirici yazısı için teşşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haklısınız normal bir ihtiyaç

      Sil
  3. Kim ölmus cidden ya nasil yalanlar bunlar erkekler nasil kendini tatmin ediyosa bayanlarinda yapmasinda hicbir sakinca yok edepsiz diye gorenler sadece gerikafali bi gurup insan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle kadınlarda erkekler gibi masturbasyon yapmalıdırlar ki duygu patlaması yaşayarak hata yapmasınlar değil mi?

      Sil
  4. Ben bi erkegim ve gerdek gecesi karsima hayatinda mastürbasyon yapmamis cinsel bilgisi olmayan bi kiz istemem :)

    YanıtlaSil
  5. ben birşeyy soracam torna vidanın arkasıyla cinsel organımın başına vurup çekiyorum kızlık bozarmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Penis Vajinana girmediği sürece bekarein bozulmaz

      Sil
    2. Sadece penis degil
      Vjinaya bisey girmedigi surece bozulmaz

      Sil
  6. ölümcül tehlikesi var.....

    YanıtlaSil
  7. Edepsizlik olduğunu iddia eden geri kafalı yaratıklara söylüyırum
    Erkek yapaesa ederse o erkektir yapar ditırsunuz ulan bu doğal bir ihtiyaç biz kadınlar yaşbızca çocuk makinesi değiliz sizin gibi örümcek kafalılar olduğu sürece bu toplum yargıları değişmez zaten cehaletinizde boğulun artık diyecek bi şey yok

    YanıtlaSil
  8. Sanmıyorum ölümcül tehlikesi olduğunu kızlarda erkekler gibi yapabilir abi sıkıntı olacağını sanmıyorum

    YanıtlaSil
  9. Biri bana anlatsin ölüm ne alaka yaa ne sacmaliyor burdaki bazi insanlar..?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orgazm kucuk olum anlamina gelir uzun sure orgazmin etkisinde kalip olen vardir tabi bu benim merak edip internetten arastirdiklarim sonucu ogrendigim bir şey. Ayip yok evet insan vucudunu tanımalı

      Sil
  10. Kadınlar bir erkekten 7 kat daha zevk alıyorlarsa ben kadın olsam her dakika mastürbasyon yapardım hanımlar bence tadını çıkarın derim

    YanıtlaSil
  11. Ay sacmalamayin ya ne ölmesi. Erkekler niye ölmüyo o zmn. Salak saçma şeyler söylüyosunuz. Ayrica erkekler yapinca bisey degil kadinlar yapinca ayip mi oluyo Allah askina sacmalamayin.

    YanıtlaSil
  12. Boşverin yapın, bence çok zevkli iyi erkek değilde kız olmuşum :)))

    YanıtlaSil
  13. Nedense mastürbasyon yaparken kasilmaktan alt bacak kaslarim oluştu üzülüyorum kizlar.. nerde hata yapiyorum acaba cokta zevk aliyorum ama. Eger olum tehlikesi olsa coktan mezardaydim

    YanıtlaSil
  14. Ben arkdan yapmak istiyorum bunun icin ne kullanabilirim?

    YanıtlaSil
  15. Gerçekten bizden 7 kat daha fazla mı zevk alıyorlar

    YanıtlaSil
  16. Vallahi ben kız olsam ki siz bizden daha fazla istekli ve arzulu oluyosunuz her gün yapardım yöntemleriniz de çok fazla cidden keyfini çıkarın bunun :))

    YanıtlaSil
  17. Vallaha ya bizde bir iki haraket var sizde binlerce bence keyfini çıkarın ;))

    YanıtlaSil
  18. yorumlar gerçekse milletin kafası nasıl çalışıyor hayretler içerisindeyim.

    YanıtlaSil
  19. Bir şey diyeceğim; ben dokunmayla hiç uyarılmıyorum, aklıma ancak bazı görüntüler getirince ve şarkı açınca yapabiliyorum. Bu masturbasyon sayılır mı?

    YanıtlaSil
  20. Asla ayıp yada edepsizce birşey degil vücudun doğal bir isteği. Ayda bir kac defa yapiyorum her kadina da tavsiye ediyorum. Özellikle regl döneminde daha istekli olduğumuz için hem aldığımız zevk artiyor hem de ağrıyı hafifletiyor. :)

    YanıtlaSil

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.